Bulancakspor zirveye göz kırptı

SPOR 25.02.2024 - 15:01, Güncelleme: 25.02.2024 - 15:51 10158+ kez okundu.
 

Bulancakspor zirveye göz kırptı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1926 Bulancakspor, Çayelispor ile karşılaştı. Müsabakayı kırmızı beyazlılar 2-0 kazandı.
Bulancak İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı 5 bine yakın taraftar izledi. Uzun yıllardır böyle atmosfere şahit olmayan Bulancakspor tribünleri kazanılan maç sonrası sevinçe boğuldu.  İlk yarısı nefes kesen maçın uzatma anlarında sahneye çıkan Murat Kara 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda rakibine baskı ve ayağa top yapan kırmızı beyazlılar yakaladığı kontra atakta Murat Kara ile 63. dakikada farkı ikiye çıkardı.  Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken karşılaşma 2-0 Bulancakspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 1926 Bulancakspor aldığı bu galibiyetle puanını 35 yaptı. Çayelispor 37 puanda kaldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir adımı geçen kırmızı şimşekler haftaya Serhat Ardahanspor ile deplasmanda karşılaşacak.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1926 Bulancakspor, Çayelispor ile karşılaştı. Müsabakayı kırmızı beyazlılar 2-0 kazandı.

Bulancak İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı 5 bine yakın taraftar izledi. Uzun yıllardır böyle atmosfere şahit olmayan Bulancakspor tribünleri kazanılan maç sonrası sevinçe boğuldu. 

İlk yarısı nefes kesen maçın uzatma anlarında sahneye çıkan Murat Kara 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda rakibine baskı ve ayağa top yapan kırmızı beyazlılar yakaladığı kontra atakta Murat Kara ile 63. dakikada farkı ikiye çıkardı. 

Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken karşılaşma 2-0 Bulancakspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

1926 Bulancakspor aldığı bu galibiyetle puanını 35 yaptı. Çayelispor 37 puanda kaldı.

Şampiyonluk yolunda önemli bir adımı geçen kırmızı şimşekler haftaya Serhat Ardahanspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.