Bulancakspor Uzun Yıllar Sonra 3. Lige Göz Kırptı!

SPOR 05.05.2024 - 18:11, Güncelleme: 05.05.2024 - 18:16 9166 kez okundu.
 

Bulancakspor Uzun Yıllar Sonra 3. Lige Göz Kırptı!

1926 Bulancakspor, Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek ikinciliğini garantiledi ve yıllar sonra üçüncü lige çıkma umutlarını yeniden canlandırdı.
Deplasmanda Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek ikinciliğini garantileyen Bulancakspor, uzun yıllar sonra üçüncü lig için yeniden heyecanlandı. Bulancaklı taraftarların heyecanla beklediği üçüncü lig, ligin bitmesine bir hafta kala yeniden ilçede sevinç yarattı. 'BAL ikincileri kulis yapacak' Bulancakspor Kulüp Başkanı Emrullah Guguk, Bayburt Belediyespor'u 5-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Uzun yıllar sonra deplasmanda Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek lig ikinciliğini garantileyen takımımızı tebrik ediyorum. Hafta içi yapacağımız girişimlerle lig ikinciler de 3. lige çıkması için kulis yapacağız. İnşallah bu şehre şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşatmak bizlere nasip olur" Eski Başkan Yılmaz, sevincini paylaştı Bulancakspor'un 3 dönem başkanlığını yürüten Erhan Yılmaz'da konu hakkında gazetemize konuşarak, "17 yıldır 3. Lig hayalleri kuran ilçemizin takımı Bulancakspor, üçüncü lige çıktığı takdirde uzun bir aradan sonra profesyonel ligde yeniden mücadele edecek. Bu da ilçemizde büyük bir heyecan ve coşku yaratacak. Bu hafta Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sırada kalan tüm kulüplerin başkanlarının bir araya gelecek olması Bulancakspor'un 3. Lige çıkmasına umut oldu. Eğer bu toplantı başarılı gerçekleşirse play-off oynanarak üst lige çıkıp çıkmayacağımız belli olacak" dedi.  
1926 Bulancakspor, Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek ikinciliğini garantiledi ve yıllar sonra üçüncü lige çıkma umutlarını yeniden canlandırdı.

Deplasmanda Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek ikinciliğini garantileyen Bulancakspor, uzun yıllar sonra üçüncü lig için yeniden heyecanlandı. Bulancaklı taraftarların heyecanla beklediği üçüncü lig, ligin bitmesine bir hafta kala yeniden ilçede sevinç yarattı.

'BAL ikincileri kulis yapacak'

Bulancakspor Kulüp Başkanı Emrullah Guguk, Bayburt Belediyespor'u 5-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Uzun yıllar sonra deplasmanda Bayburt Belediyespor'u 5-0 mağlup ederek lig ikinciliğini garantileyen takımımızı tebrik ediyorum. Hafta içi yapacağımız girişimlerle lig ikinciler de 3. lige çıkması için kulis yapacağız. İnşallah bu şehre şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşatmak bizlere nasip olur"

Eski Başkan Yılmaz, sevincini paylaştı

Bulancakspor'un 3 dönem başkanlığını yürüten Erhan Yılmaz'da konu hakkında gazetemize konuşarak, "17 yıldır 3. Lig hayalleri kuran ilçemizin takımı Bulancakspor, üçüncü lige çıktığı takdirde uzun bir aradan sonra profesyonel ligde yeniden mücadele edecek. Bu da ilçemizde büyük bir heyecan ve coşku yaratacak. Bu hafta Bölgesel Amatör Lig'de ikinci sırada kalan tüm kulüplerin başkanlarının bir araya gelecek olması Bulancakspor'un 3. Lige çıkmasına umut oldu. Eğer bu toplantı başarılı gerçekleşirse play-off oynanarak üst lige çıkıp çıkmayacağımız belli olacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.