Bulancakspor gözünü zirveye dikti!

SPOR 11.02.2024 - 15:14, Güncelleme: 11.02.2024 - 15:14 7211+ kez okundu.
 

Bulancakspor gözünü zirveye dikti!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sahasında Arsin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi.
Taraftar desteği ile karşılaşmaya hızlı başlayan 1926 Bulancakspor rakip sahada etkili olurken yakaladığı fırsatlar ile rakip takım savunmasını bunalttı. Karşılaşmanın 19. dakikasında Orhan Safa Barip'in sert vurduğu şut rakibe çarparak ağlarla buluştu. 1-0 Öne geçtik sonra kontrolü elinde tutan kırmızı beyazlılar yakaladığı fırsatları bir bir harcarken defansta bir anlık hata penaltı ile sonuçlandı. Arsin İdman Yurdu'nun 37. dakikada kazandığı penaltı atışını Bulancakspor kalecisi Miraç Kocaman kurtardı. Karşılaşmanın ilk devresinde 1-0 Bulancakspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Bulancakspor antrenörü Ergun Ortakçı ikinci devreye 1 değişiklik ile başladı. Yakup Ekinci'nin yerine Serdar Kesin oyuna dahil oldu. İkinci yarıda skoru koruyon kırmızı beyazlılar yakaladığı net fırsatları değerlendiremezken 90+ 7 gösterilirken 1926 Bulancakspor kalecisi Miraç Kocaman kırmızı kart gördü. 90+3 de Arsin İdman Yurdu kırmızı kart görerek maçı 10 kişi tamamladı. Uzatma anları nefes kesen maçta kırmızı beyazlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bulancakspor aldığı bu galibiyetle puanını 29 yaptı. Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Görelespor ile karşılaşacak.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz 1926 Bulancakspor, sahasında Arsin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi.

Taraftar desteği ile karşılaşmaya hızlı başlayan 1926 Bulancakspor rakip sahada etkili olurken yakaladığı fırsatlar ile rakip takım savunmasını bunalttı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Orhan Safa Barip'in sert vurduğu şut rakibe çarparak ağlarla buluştu. 1-0

Öne geçtik sonra kontrolü elinde tutan kırmızı beyazlılar yakaladığı fırsatları bir bir harcarken defansta bir anlık hata penaltı ile sonuçlandı.

Arsin İdman Yurdu'nun 37. dakikada kazandığı penaltı atışını Bulancakspor kalecisi Miraç Kocaman kurtardı.

Karşılaşmanın ilk devresinde 1-0 Bulancakspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bulancakspor antrenörü Ergun Ortakçı ikinci devreye 1 değişiklik ile başladı. Yakup Ekinci'nin yerine Serdar Kesin oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda skoru koruyon kırmızı beyazlılar yakaladığı net fırsatları değerlendiremezken 90+ 7 gösterilirken 1926 Bulancakspor kalecisi Miraç Kocaman kırmızı kart gördü. 90+3 de Arsin İdman Yurdu kırmızı kart görerek maçı 10 kişi tamamladı.

Uzatma anları nefes kesen maçta kırmızı beyazlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bulancakspor aldığı bu galibiyetle puanını 29 yaptı. Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Görelespor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.