Bulancakspor, Arhavi'yi 4 golle geçti

SPOR 10.03.2024 - 14:59, Güncelleme: 10.03.2024 - 15:03 7347+ kez okundu.
 

Bulancakspor, Arhavi'yi 4 golle geçti

Bölgesel amatör Lig 19.hafta maçında temsilcimiz 1926 Bulancakspor sahasında Arhavi 08 Spor Kulübünü ağırladı.
Kırmızı beyazlılar sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Emre Kılıç ile 12. Dakikada öne geçti. Geriye düştükten sonra Arhavi kalesini abluka içine alan 1926 Bulancakspor aradığı golü 40. Dakikada Yakup Ekinci'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Golden bir dakika sonra ceza sahasına yapılan ortada Kaptan Ömercan Aslan'ın kafa vuruşunda top rakip futbolcunun eline çarptı. Hakem Cihad Sizer penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Umut Aslan 1926 Bulancakspor'u 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıda sayısız gol fırsatını kaçıran kırmızı şimşekler, Serdar Keskin'in ceza sahası dışından attığı gol ile şansızlığı kırdı. 3-1 Dakika 84'te Kaptan Ömercan Aslan takımını 4-1 öne geçirirken, 88. Dakikada Arhavi 08 Spor Kulübü Arda Şahin'in penaltıdan attığı gol ile skoru 4-2 getirdi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken, 1926 Bulancakspor aldığı galibiyetle 38 yaptı.  Kırmızı beyazlılar 20. Hafta maçında haftaya Doğubeyazıt ile karşılaşacak.
Bölgesel amatör Lig 19.hafta maçında temsilcimiz 1926 Bulancakspor sahasında Arhavi 08 Spor Kulübünü ağırladı.

Kırmızı beyazlılar sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Emre Kılıç ile 12. Dakikada öne geçti. Geriye düştükten sonra Arhavi kalesini abluka içine alan 1926 Bulancakspor aradığı golü 40. Dakikada Yakup Ekinci'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Golden bir dakika sonra ceza sahasına yapılan ortada Kaptan Ömercan Aslan'ın kafa vuruşunda top rakip futbolcunun eline çarptı. Hakem Cihad Sizer penaltı noktasını gösterdi.

Penaltı atışını kullanan Umut Aslan 1926 Bulancakspor'u 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda sayısız gol fırsatını kaçıran kırmızı şimşekler, Serdar Keskin'in ceza sahası dışından attığı gol ile şansızlığı kırdı. 3-1

Dakika 84'te Kaptan Ömercan Aslan takımını 4-1 öne geçirirken, 88. Dakikada Arhavi 08 Spor Kulübü Arda Şahin'in penaltıdan attığı gol ile skoru 4-2 getirdi.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken, 1926 Bulancakspor aldığı galibiyetle 38 yaptı. 

Kırmızı beyazlılar 20. Hafta maçında haftaya Doğubeyazıt ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.