Bulancaklı Tesbih Ustası Mehmet Öztürk, online satışa başladı!

YAŞAM 09.05.2024 - 16:53, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:53 5348 kez okundu.
 

Bulancaklı Tesbih Ustası Mehmet Öztürk, online satışa başladı!

Bulancaklı Mehmet Öztürk, uzun süredir tesbih yapımı ve satışı ile uğraşıyor.
Tecrübesini ve ustalığını online satışa taşıyan Öztürk, www.tesbihcimehmet.com.tr adlı internet sitesi üzerinden ürünlerini tüm Türkiye'ye ulaştırmaya başladı. Tesbihcimehmet, kehribar, oltu taşı, boynuz, kemik ve ahşap gibi çeşitli malzemelerden yapılmış geniş bir yelpazede tesbih ve aksesuarlar sunuyor. Kişiye özel tasarımlar da sipariş alarak müşterilerine özgün ürünler sunan Mehmet Öztürk, kaliteli ve güvenilir ürün garantisiyle öne çıkıyor. Hızlı ve güvenli teslimat imkanı da sunan Tesbihcimehmet, müşteri memnuniyetine önem veriyor. Tesbihcimehmet'e www.tesbihcimehmet.com.tr adresinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz. Tesbihci Mehmet, tesbih ürünlerinin yanı sıra Zippo Çakmak, küpe ve kadın saati gibi ürünleri de online satışla daha da geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.
Bulancaklı Mehmet Öztürk, uzun süredir tesbih yapımı ve satışı ile uğraşıyor.

Tecrübesini ve ustalığını online satışa taşıyan Öztürk, www.tesbihcimehmet.com.tr adlı internet sitesi üzerinden ürünlerini tüm Türkiye'ye ulaştırmaya başladı.

Tesbihcimehmet, kehribar, oltu taşı, boynuz, kemik ve ahşap gibi çeşitli malzemelerden yapılmış geniş bir yelpazede tesbih ve aksesuarlar sunuyor. Kişiye özel tasarımlar da sipariş alarak müşterilerine özgün ürünler sunan Mehmet Öztürk, kaliteli ve güvenilir ürün garantisiyle öne çıkıyor.

Hızlı ve güvenli teslimat imkanı da sunan Tesbihcimehmet, müşteri memnuniyetine önem veriyor.

Tesbihcimehmet'e www.tesbihcimehmet.com.tr adresinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Tesbihci Mehmet, tesbih ürünlerinin yanı sıra Zippo Çakmak, küpe ve kadın saati gibi ürünleri de online satışla daha da geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.