Bulancak’ın geleceği için vizyonunu paylaştılar

SİYASET 13.03.2024 - 15:17, Güncelleme: 13.03.2024 - 15:34 4635+ kez okundu.
 

Bulancak’ın geleceği için vizyonunu paylaştılar

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Bulancak halkının teveccühünü kazanmak için saha çalışmalarını sürdürüyorlar.
Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, esnaf ziyaretleriyle vatandaşların karşısına çıktı. Bulancak'ın sevilen isimlerinden biri olan Ethem Aydın, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve Bulancak'ın geleceği için vizyonunu paylaştı. Başkan Adayı Aydın, “Herkesin hakkını koruyacağımız bir yönetim anlayışıyla şeffaflık ilkesini benimseyerek mahalleler arasında adil hizmet dağılımı için mücadele edeceğiz” dedi. Bulancak 1. Sıra Belediye Meclisi Adayı Hakan Pekdemir ise özellikle gençlerin önünü açmak adına önemli bir çağrı yaparak, “Gençlerimizin geleceği için elimizden geleni yapacağız. İlçe Belediye Meclisi pusulasında oylarınızı Saadet Partisi'ne vererek daha iyi bir yaşamı temenni etmeye katkıda bulunabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi adayları Bulancak halkının nabzını tutmaya devam ediyorlar. Seçim gününe kadar sürecek olan bu yoğun tempo, Bulancak'ın geleceği için önemli bir dönemeç olacak gibi görünüyor.
Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayları Bulancak halkının teveccühünü kazanmak için saha çalışmalarını sürdürüyorlar.

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, esnaf ziyaretleriyle vatandaşların karşısına çıktı.

Bulancak'ın sevilen isimlerinden biri olan Ethem Aydın, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve Bulancak'ın geleceği için vizyonunu paylaştı.

Başkan Adayı Aydın, “Herkesin hakkını koruyacağımız bir yönetim anlayışıyla şeffaflık ilkesini benimseyerek mahalleler arasında adil hizmet dağılımı için mücadele edeceğiz” dedi.

Bulancak 1. Sıra Belediye Meclisi Adayı Hakan Pekdemir ise özellikle gençlerin önünü açmak adına önemli bir çağrı yaparak, “Gençlerimizin geleceği için elimizden geleni yapacağız. İlçe Belediye Meclisi pusulasında oylarınızı Saadet Partisi'ne vererek daha iyi bir yaşamı temenni etmeye katkıda bulunabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi adayları Bulancak halkının nabzını tutmaya devam ediyorlar. Seçim gününe kadar sürecek olan bu yoğun tempo, Bulancak'ın geleceği için önemli bir dönemeç olacak gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.