‘Bulancak’ı temsil etmek gururdur’

SİYASET 16.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 16.01.2024 - 17:37 6235+ kez okundu.
 

‘Bulancak’ı temsil etmek gururdur’

31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Yusuf Sarıgül, aday adaylığından bu yana hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta 1. Sıra adaylığı açıklanan MHP İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Sarıgül, beraberinde ki MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan, MHP İl Genel MEclis Üyesi 2. Sıra Adayı Cemal Kılıç ve partililer ile Salı Pazarı, Bulancak Otogarı ve Fiskobirlik civarında bulunan esnaf ve vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu. Genç yaşına rağmen vatandaşlar ciddi anlamda destek sözü alan Sarıgül gazetemiz yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta birçok hemşehrimizin teveccühüne layık olmak çok güzel bir duygu. Bu desteğin sandığa yansıması ile Bulancak’ın güçlü bir şekilde Özel İdare de temsil edilecek olması her bir hemşehrimizin en doğal hakkıdır. Bu nedenle seçimlerde alacağımız oy ile Bulancak’ı en güzel şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Yusuf Sarıgül, aday adaylığından bu yana hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta 1. Sıra adaylığı açıklanan MHP İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Sarıgül, beraberinde ki MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alparslan, MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan, MHP İl Genel MEclis Üyesi 2. Sıra Adayı Cemal Kılıç ve partililer ile Salı Pazarı, Bulancak Otogarı ve Fiskobirlik civarında bulunan esnaf ve vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu.

Genç yaşına rağmen vatandaşlar ciddi anlamda destek sözü alan Sarıgül gazetemiz yaptığı açıklamada, “ 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta birçok hemşehrimizin teveccühüne layık olmak çok güzel bir duygu. Bu desteğin sandığa yansıması ile Bulancak’ın güçlü bir şekilde Özel İdare de temsil edilecek olması her bir hemşehrimizin en doğal hakkıdır. Bu nedenle seçimlerde alacağımız oy ile Bulancak’ı en güzel şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.