Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü son bir yılda çok fazla yeni projeye imza attı

EĞİTİM 05.04.2023 - 09:45, Güncelleme: 05.04.2023 - 09:52 6050+ kez okundu.
 

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü son bir yılda çok fazla yeni projeye imza attı

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak’ta son bir yıl içerisinde bir çok farklı projeyi hayata geçirdiklerini ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut; “Öncelikle Gazi Orta okulumuz hayırlı olsun diyorum. Yakında öğrencilerimiz yeni okullarında eğitim-öğretim hayatlarına başlayacaklar. Son bir yıl içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ne yaptınız diye sorarsanız; Bilim Sanat Merkezi hizmete girdi. Dokap desteğiyle Bulancak İnovasyon Merkezi ve Yeniköy Köy Yaşam Merkezi açıldı. Özel Eğitim Anaokulu hizmete girdi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı öğrencileri Türkiye Birincisi oldular. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Teknofest Sunum Özel ödülü, Tübitak 2204 Lise Araştırma Projeleri Samsun Bölge 1.liği, MEB Uluslararası Robot Yarışması “Hızlı Çizgi İzleyen” kategorisi 2. Si, MEB Uluslararası Robot Yarışması “Mini Sumo” kategorisi 2.si oldular ve Tarım alanı açıldı.Bulancak İstiklal Ortaokulu Tübitak 2204-B  Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Üçüncüsü Oldu. Gençlerimizi Cami ve Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim ile Daha Fazla Buluşturmak İçin Gençlerimiz Değerlerimiz Projemiz  Gerçekleştirildi. İyilik Okulları Türkiye Birincisi Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. 14.Uluslararası MEB Robot  Yarışması Türkiye Birincisi Bulancak Atatürk Ortaokulu oldu. Bunların dışında yeni bir projemiz daha var.  DOKAP Desteğiyle Yapılan Projemizle Meslek Lisesi öğrencilerimize ve sanayi çalışanlarımıza sanlab mühendisleri tarafından elektrikli araçların tanıtımı ve tamiratı öğretilecek.” Sözleriyle bir dizi proje ve başarıdan söz eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, destek olanlara ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak’ta son bir yıl içerisinde bir çok farklı projeyi hayata geçirdiklerini ve yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut; “Öncelikle Gazi Orta okulumuz hayırlı olsun diyorum. Yakında öğrencilerimiz yeni okullarında eğitim-öğretim hayatlarına başlayacaklar.

Son bir yıl içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ne yaptınız diye sorarsanız; Bilim Sanat Merkezi hizmete girdi. Dokap desteğiyle Bulancak İnovasyon Merkezi ve Yeniköy Köy Yaşam Merkezi açıldı. Özel Eğitim Anaokulu hizmete girdi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı öğrencileri Türkiye Birincisi oldular. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Teknofest Sunum Özel ödülü, Tübitak 2204 Lise Araştırma Projeleri Samsun Bölge 1.liği, MEB Uluslararası Robot Yarışması “Hızlı Çizgi İzleyen” kategorisi 2. Si, MEB Uluslararası Robot Yarışması “Mini Sumo” kategorisi 2.si oldular ve Tarım alanı açıldı.Bulancak İstiklal Ortaokulu Tübitak 2204-B  Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Üçüncüsü Oldu.

Gençlerimizi Cami ve Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim ile Daha Fazla Buluşturmak İçin Gençlerimiz Değerlerimiz Projemiz  Gerçekleştirildi. İyilik Okulları Türkiye Birincisi Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

14.Uluslararası MEB Robot  Yarışması Türkiye Birincisi Bulancak Atatürk Ortaokulu oldu.

Bunların dışında yeni bir projemiz daha var.   DOKAP Desteğiyle Yapılan Projemizle Meslek Lisesi öğrencilerimize ve sanayi çalışanlarımıza sanlab mühendisleri tarafından elektrikli araçların tanıtımı ve tamiratı öğretilecek.” Sözleriyle bir dizi proje ve başarıdan söz eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, destek olanlara ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.