Bulancak derbisinde ikinci yarı İhsaniye sevindi!

SPOR 28.01.2024 - 18:13, Güncelleme: 28.01.2024 - 18:13 5998+ kez okundu.
 

Bulancak derbisinde ikinci yarı İhsaniye sevindi!

Giresun 1. Amatör ligi müsabakalarının 12.haftasında iki Bulancak temsilcisi İhsaniye Spor ile Ballıca spor karşı karşıya geldi.
Bu iki ekip arasında ilk yarıda oynanan müsabakayı Ballıca spor 10-5 kazanmıştı. Ligin en genç kadrosuna sahip olan İhsaniye Spor disiplinli ve düzenli çalışmasının karşılığında yoğun bir seyirci karşısında oynanan müsabakayı 3-1 kazanarak hem rakibinden rövanşı aldı hemde haftalar sonra düşme potasının üzerine çıktı. Antrenör Esirettin Zehir, "Çok genç bir ekiple lige başladık. Çocuklarımız oynadıkça tecrübe kazanıyor. İlerleyen haftalarda bu başarımızı ve çıkışımız devam edecektir" dedi.
Giresun 1. Amatör ligi müsabakalarının 12.haftasında iki Bulancak temsilcisi İhsaniye Spor ile Ballıca spor karşı karşıya geldi.

Bu iki ekip arasında ilk yarıda oynanan müsabakayı Ballıca spor 10-5 kazanmıştı. Ligin en genç kadrosuna sahip olan İhsaniye Spor disiplinli ve düzenli çalışmasının karşılığında yoğun bir seyirci karşısında oynanan müsabakayı 3-1 kazanarak hem rakibinden rövanşı aldı hemde haftalar sonra düşme potasının üzerine çıktı.

Antrenör Esirettin Zehir, "Çok genç bir ekiple lige başladık. Çocuklarımız oynadıkça tecrübe kazanıyor. İlerleyen haftalarda bu başarımızı ve çıkışımız devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.