Birol Aktay, aday adaylığını açıkladı!

SİYASET 14.11.2023 - 19:08, Güncelleme: 14.11.2023 - 19:13 7251+ kez okundu.
 

Birol Aktay, aday adaylığını açıkladı!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti aday adayı başvurularında her geçen gün sayı artmaya devam ediyor.
Daha önce 2 dönem AK Parti Bulancak ilçe yönetiminde görev alan ve Bulancakspor Kulüp Başkanlarından Birol Aktay, resmi başvurusunu yaparak AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Aday Adayı Birol Aktay, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde yıllarca yönetiminde yer aldığım AK Parti'den Bulancak Belediye Başkan Adaylığı için 'bende varım' diyerek yola çıktım ve başvuru evraklarımı İlçe Başkanımız Necati Yıldırım’a teslim ettim. Allah'ın izni, partimizin teveccühü ve sizlerin desteği ile Bulancak ilçemize hizmet kervanına katılmak istiyorum. Bu şehrin hem sosyal hemde ekonomik her kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak Atalarımızdan devraldığımız neredeyse asırlık esnaflığımızla bugünlere kadar sizlerle hep birlikte olup iyi ve kötü günlerimizde birbirimize destek olmaya çalıştık. Sizlerle birlikte gerek siyaset gündemi gerek ekonomi ve gerekse memleket meselelerinde hep iç içe olarak fikirler yürüterek çözümler ürettik ve zaman zaman bunu ilgili mecralarda paylaştık. Gerek yakın çevrem gerekse de şimdiye kadar birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımın ısrar ve teveccühü ile şimdiye kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi Bulancak için ‘Belediye Başkanlığı’nda’ kullanmak, mevcut belediye başkanımızın yaptığı sayısız hizmetleri çeşitlendirilerek daha iyi noktalara taşımak için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınıza çıkma niyetindeyim. Çok değerli desteklerinizin talep karıyım. Aldığım bu kararın öncelikle ilçemiz Bulancak, sonra şahsım için hayırlara vesile olmasını cenabı ALLAH’tan niyaz ederim” dedi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti aday adayı başvurularında her geçen gün sayı artmaya devam ediyor.

Daha önce 2 dönem AK Parti Bulancak ilçe yönetiminde görev alan ve Bulancakspor Kulüp Başkanlarından Birol Aktay, resmi başvurusunu yaparak AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Aday Adayı Birol Aktay, “ 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde yıllarca yönetiminde yer aldığım AK Parti'den Bulancak Belediye Başkan Adaylığı için 'bende varım' diyerek yola çıktım ve başvuru evraklarımı İlçe Başkanımız Necati Yıldırım’a teslim ettim. Allah'ın izni, partimizin teveccühü ve sizlerin desteği ile Bulancak ilçemize hizmet kervanına katılmak istiyorum. Bu şehrin hem sosyal hemde ekonomik her kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak Atalarımızdan devraldığımız neredeyse asırlık esnaflığımızla bugünlere kadar sizlerle hep birlikte olup iyi ve kötü günlerimizde birbirimize destek olmaya çalıştık. Sizlerle birlikte gerek siyaset gündemi gerek ekonomi ve gerekse memleket meselelerinde hep iç içe olarak fikirler yürüterek çözümler ürettik ve zaman zaman bunu ilgili mecralarda paylaştık. Gerek yakın çevrem gerekse de şimdiye kadar birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımın ısrar ve teveccühü ile şimdiye kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi Bulancak için ‘Belediye Başkanlığı’nda’ kullanmak, mevcut belediye başkanımızın yaptığı sayısız hizmetleri çeşitlendirilerek daha iyi noktalara taşımak için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınıza çıkma niyetindeyim. Çok değerli desteklerinizin talep karıyım. Aldığım bu kararın öncelikle ilçemiz Bulancak, sonra şahsım için hayırlara vesile olmasını cenabı ALLAH’tan niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
limitless
(15.11.2023 08:08 - #73868)
herkes reklam peşinde
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.