Birlik ve beraberlik kazanacaktır

GÜNDEM 23.06.2018 - 10:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3026+ kez okundu.
 

Birlik ve beraberlik kazanacaktır

AK Parti Milletvekili Aday Sabri Öztürk, seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde tamamlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
2011-2013 yılları arasında AK Parti Giresun İl Başkanlığı, partisinin Belediye Meclis üyeliği yapan, 26. Dönemde milletvekili seçilen ve 27. Dönemde ise tekrar aday olan Öztürk,  seçim çalışmalarında ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri Öztürk, “Türkiye, 28 Şubat’ta inanç zulmünü sona erdiren, 15 Temmuzda milli iradenin lideri olarak vesayetçi hainleri zillete mahkum eden AK önderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde terör sorununu da temelinden çözecek, birlik ve beraberliğimize göz diken rabia düşmanları ebediyen tarihten silinecektir. Ülkemizin bekası söz konusu olduğunda geri kalan her şey teferruat olmuş ve her siyasi görüşe mensup vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın işaretiyle birlik ve beraberlik çatısı altında buluşmuştur. Yine inanıyoruz ki ülkemiz için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde de ülkemizin istikbali için birlik ve beraberlik kazanacaktır” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Milletvekili Aday Sabri Öztürk, seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde tamamlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

2011-2013 yılları arasında AK Parti Giresun İl Başkanlığı, partisinin Belediye Meclis üyeliği yapan, 26. Dönemde milletvekili seçilen ve 27. Dönemde ise tekrar aday olan Öztürk,  seçim çalışmalarında ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Sabri Öztürk, “Türkiye, 28 Şubat’ta inanç zulmünü sona erdiren, 15 Temmuzda milli iradenin lideri olarak vesayetçi hainleri zillete mahkum eden AK önderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde terör sorununu da temelinden çözecek, birlik ve beraberliğimize göz diken rabia düşmanları ebediyen tarihten silinecektir. Ülkemizin bekası söz konusu olduğunda geri kalan her şey teferruat olmuş ve her siyasi görüşe mensup vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın işaretiyle birlik ve beraberlik çatısı altında buluşmuştur. Yine inanıyoruz ki ülkemiz için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde de ülkemizin istikbali için birlik ve beraberlik kazanacaktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.