‘Birlik ve beraberliği sağlamak istiyorum’

SİYASET 23.12.2023 - 20:22, Güncelleme: 23.12.2023 - 20:22 8417+ kez okundu.
 

‘Birlik ve beraberliği sağlamak istiyorum’

Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 19. Bölüm konuğu CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç oldu.
Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde, Yönetmen Muzaffer Şahin’in koordinesinde gerçekleşen Seçimin Nabzı Programının 19. Bölümünde konuşan CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Necmi Sıbıç, 2019 seçimlerinde aday olarak açıklandığında 31 Mart’a 96 gün kaldığını ve Pazar günü(yarın) yapılacak önseçim sonrasında da yine 31 Mart’a 96 gün kaldığını ifade etti. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından sorulan tüm sorulara samimiyetle cevap veren Belediye Başkan Aday Adayı Sıbıç, Bulancak’ın en büyük sorununun birlik ve beraberlik eksikliği olduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde Bulancak’ta birlik ve beraberliği sağlamak istediğini söyledi.   Programın tamamını izlemek için tıklayınız…
Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 19. Bölüm konuğu CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç oldu.

Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğünde, Yönetmen Muzaffer Şahin’in koordinesinde gerçekleşen Seçimin Nabzı Programının 19. Bölümünde konuşan CHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı olan Necmi Sıbıç, 2019 seçimlerinde aday olarak açıklandığında 31 Mart’a 96 gün kaldığını ve Pazar günü(yarın) yapılacak önseçim sonrasında da yine 31 Mart’a 96 gün kaldığını ifade etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından sorulan tüm sorulara samimiyetle cevap veren Belediye Başkan Aday Adayı Sıbıç, Bulancak’ın en büyük sorununun birlik ve beraberlik eksikliği olduğunu ifade ederek, seçilmesi halinde Bulancak’ta birlik ve beraberliği sağlamak istediğini söyledi.

 

Programın tamamını izlemek için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.