Bir kadın Bulancak’ı değiştirir!

SİYASET 22.12.2023 - 19:34, Güncelleme: 22.12.2023 - 19:34 9110+ kez okundu.
 

Bir kadın Bulancak’ı değiştirir!

İyi Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Selda Konya, Bulancak’ta özel bir salonda düzenlediği tanıtım toplantısında aday adaylığını resmi olarak açıkladı.
Aday Adayı tanıtım toplantısına İyi Parti İl Başkanı İnan Taşgöz, İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Adem Türkmen ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Adem Türkmen, “Biz daime partimizin yetkili organları olarak Genel başkanımız Meral Akşener’in arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Milletimiz muhafazakar ve demokrat kimliği ile siz yüce Türk Milletinin desteklerini alarak yerel yönetimlerde il ve ilçe belediye seçimlerine talip gelerek Türk Halkına hizmet etmeye talibiz” dedi. İl Başkanı İnan Taşgöz ve eski Milletvekili Mustafa Yaman’da söz alarak kısa bir konuşma yaptılar ve aday adayı Selda Konya’ya başarılar dilediler. Daha sonra söz alan İyi Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Selda Konya, “Ben Selda Konya. Bulancak'ta emekli öğretmen Hüseyin Henden’in kızıyım, eğitimimi Bulancak'ta tamamladım, evliyim,  biri doktor biri mühendis iki çocuk annesiyim. Yıllarca hayvancılıkla uğraştım aynı zamanda esnaflık da yaptım. Aslında hepinizin içinden biriyim. Köylünün de derdini bilirim şehirlinin de. Burada bulunuyor olmamızın sebebi her şeyin üstünde gördüğümüz çok değerli dostlarımız, kardeşlerimiz, gençlerimizin sorunlarına ışık tutmaktır ve kesin çözüme yönelik arayışlar içinde olmaktır. İlk hedefimiz zengin, güçlü, açık, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıdır. Çok büyük duran bu hedef aslında çok zor değildir. Çünkü çalmadan çırpmadan yemeden yedirmeden bu noktaya varacağız. Hepimizin yaşadığı ekonomik dar boğazdan çıkış ve üretime yönelik işsizliği önleyici çözüm odaklı çalışmaları destekleyici bir belediye benim tek hedefimdir. Nasip olur da adaylığım onaylandığı takdirde tecrübeli kadrolarımla Bulancak’ımızı daha kaliteli bir yaşam merkezi yapacağım. Benimle belediyecilik adı altında enerji alanında spor alanında gençlerimizin sosyalleşmesi, yaşlılarımız ve bir kadın olarak özellikle ev hanımları için çok iddialı projelerim var. İlçemizde faaliyet gösteren tüm işletmelere ilçe ekonomisini geliştirecek her türlü yatırımlara destek olacağım. Bu projeleri gerçekleştirirken Türkiye'nin her yerinden başarılı belediyelerin projelerinden istifade edecek ve ilçemizi vatandaşıyla kalkındırarak, yatırım üstü haline getireceğimizi biliyoruz ki, kadın elinin dokunduğu her alan güzelleşir ve çevresi değişir, bir kadın bir çocuğu eğitir, bir kadın bir evi çevirir, bir kadın Bulancak’ı değiştirir” ifadelerini kullandı. ,
İyi Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Selda Konya, Bulancak’ta özel bir salonda düzenlediği tanıtım toplantısında aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

Aday Adayı tanıtım toplantısına İyi Parti İl Başkanı İnan Taşgöz, İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Adem Türkmen ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Adem Türkmen, “Biz daime partimizin yetkili organları olarak Genel başkanımız Meral Akşener’in arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Milletimiz muhafazakar ve demokrat kimliği ile siz yüce Türk Milletinin desteklerini alarak yerel yönetimlerde il ve ilçe belediye seçimlerine talip gelerek Türk Halkına hizmet etmeye talibiz” dedi.

İl Başkanı İnan Taşgöz ve eski Milletvekili Mustafa Yaman’da söz alarak kısa bir konuşma yaptılar ve aday adayı Selda Konya’ya başarılar dilediler.

Daha sonra söz alan İyi Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Selda Konya, “Ben Selda Konya. Bulancak'ta emekli öğretmen Hüseyin Henden’in kızıyım, eğitimimi Bulancak'ta tamamladım, evliyim,  biri doktor biri mühendis iki çocuk annesiyim. Yıllarca hayvancılıkla uğraştım aynı zamanda esnaflık da yaptım. Aslında hepinizin içinden biriyim. Köylünün de derdini bilirim şehirlinin de. Burada bulunuyor olmamızın sebebi her şeyin üstünde gördüğümüz çok değerli dostlarımız, kardeşlerimiz, gençlerimizin sorunlarına ışık tutmaktır ve kesin çözüme yönelik arayışlar içinde olmaktır. İlk hedefimiz zengin, güçlü, açık, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıdır. Çok büyük duran bu hedef aslında çok zor değildir. Çünkü çalmadan çırpmadan yemeden yedirmeden bu noktaya varacağız. Hepimizin yaşadığı ekonomik dar boğazdan çıkış ve üretime yönelik işsizliği önleyici çözüm odaklı çalışmaları destekleyici bir belediye benim tek hedefimdir. Nasip olur da adaylığım onaylandığı takdirde tecrübeli kadrolarımla Bulancak’ımızı daha kaliteli bir yaşam merkezi yapacağım. Benimle belediyecilik adı altında enerji alanında spor alanında gençlerimizin sosyalleşmesi, yaşlılarımız ve bir kadın olarak özellikle ev hanımları için çok iddialı projelerim var. İlçemizde faaliyet gösteren tüm işletmelere ilçe ekonomisini geliştirecek her türlü yatırımlara destek olacağım. Bu projeleri gerçekleştirirken Türkiye'nin her yerinden başarılı belediyelerin projelerinden istifade edecek ve ilçemizi vatandaşıyla kalkındırarak, yatırım üstü haline getireceğimizi biliyoruz ki, kadın elinin dokunduğu her alan güzelleşir ve çevresi değişir, bir kadın bir çocuğu eğitir, bir kadın bir evi çevirir, bir kadın Bulancak’ı değiştirir” ifadelerini kullandı.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.