BİMDER 9. Geleneksel buluşmasını yaptı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2016 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3209+ kez okundu.
 

BİMDER 9. Geleneksel buluşmasını yaptı

Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği(BİM-DER) tarafından,...
...geleneksel hale getirilen 9. Geleneksel Mezunlar Pilav Günü Bulancak Sarayburnu Camii bahçesinde Cumartesi günü saat 13.30'da gerçekleşti. Kuranı kerim tilaveti ile başlayan Program  Bulancak Belediyesi Mehter takımı gösterisi ile devam etti. Mehter takımı gösterisi sonrası konuşan, BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız, "Bu etkinliğin yapılmasında katkısı olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar başta olmak üzere  bizlere coşku ile katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Burada olan İmam Hatip dostu İmam Hatip seveni İmam Hatip gönüllüsü  katılımcılardan Allah razı olsun. 1976 yılında kurulan Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesine kurulduğu günden bu güne kadar her türlü maddi manevi desteği olan başta kıymetli hocam Nuri Genç hocam ve diğer hocalarımız müftülük mensuplarımıza ve Milli Eğitim mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Recep Yakar ise, İmam Hatip Lisesi'nin, önemli ve değerli insanları da yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu ifade ederek, "Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmalar sonrası bazı katılımcılara plaket verilirken  Programa,Giresun Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Sayıştay Başdenetçi Aydın Uğurlu, Nuri Genç Hoca, Hollanda Rotterdam İslam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Hıdır  Samsun İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Osman Şahin, Okul müdürleri, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İmam Hatip Lisesi mezunları ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılanlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.  
Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği(BİM-DER) tarafından,...

...geleneksel hale getirilen 9. Geleneksel Mezunlar Pilav Günü Bulancak Sarayburnu Camii bahçesinde Cumartesi günü saat 13.30'da gerçekleşti. Kuranı kerim tilaveti ile başlayan Program  Bulancak Belediyesi Mehter takımı gösterisi ile devam etti. Mehter takımı gösterisi sonrası konuşan, BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız, "Bu etkinliğin yapılmasında katkısı olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar başta olmak üzere  bizlere coşku ile katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Burada olan İmam Hatip dostu İmam Hatip seveni İmam Hatip gönüllüsü  katılımcılardan Allah razı olsun. 1976 yılında kurulan Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesine kurulduğu günden bu güne kadar her türlü maddi manevi desteği olan başta kıymetli hocam Nuri Genç hocam ve diğer hocalarımız müftülük mensuplarımıza ve Milli Eğitim mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Recep Yakar ise, İmam Hatip Lisesi'nin, önemli ve değerli insanları da yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu ifade ederek, "Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası bazı katılımcılara plaket verilirken  Programa,Giresun Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Sayıştay Başdenetçi Aydın Uğurlu, Nuri Genç Hoca, Hollanda Rotterdam İslam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Hıdır  Samsun İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Osman Şahin, Okul müdürleri, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, İmam Hatip Lisesi mezunları ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe katılanlara etli pilav ve ayran dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.