Bilek Güreşi grup müsabakaları açılış seremonisi gerçekleşti

GÜNDEM 06.01.2024 - 16:32, Güncelleme: 06.01.2024 - 20:49 4991+ kez okundu.
 

Bilek Güreşi grup müsabakaları açılış seremonisi gerçekleşti

Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Grup Müsabakaları Açılış Seremonisi Gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü #OkulSporları Dairesi Başkanlığının koordinesinde, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Grup müsabakaları Açılış Seremonisi; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün' ün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından gerçekleştirildi. Açılış Seremonisine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Okul Sporları Şube Müdürü Abdurrahman Genç, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi Bilal Nebil, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Giresun Milli Sporcumuz Deva Dübüş, sporcular, antrenörler, hakemler ve misafirler katıldı. 19 Eylül Spor Salonunda 2 gün sürecek olan grup müsabakalarına 13 İl’ den 72 okul takımından 237 erkek, 184 kız olmak üzere toplam 421 sporcu katılım sağlamaktadır. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün; ‘Tüm sporculara başarılar dilerim.’ Dedi  
Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Grup Müsabakaları Açılış Seremonisi Gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü #OkulSporları Dairesi Başkanlığının koordinesinde, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Grup müsabakaları Açılış Seremonisi; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün' ün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından gerçekleştirildi.

Açılış Seremonisine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Okul Sporları Şube Müdürü Abdurrahman Genç, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi İl Temsilcisi Bilal Nebil, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Giresun Milli Sporcumuz Deva Dübüş, sporcular, antrenörler, hakemler ve misafirler katıldı.

19 Eylül Spor Salonunda 2 gün sürecek olan grup müsabakalarına 13 İl’ den 72 okul takımından 237 erkek, 184 kız olmak üzere toplam 421 sporcu katılım sağlamaktadır.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün; ‘Tüm sporculara başarılar dilerim.’ Dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.