Belediye’nin tek kadın adayı sahada!

SİYASET 29.02.2024 - 18:43, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:43 3534+ kez okundu.
 

Belediye’nin tek kadın adayı sahada!

İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, saha çalışmalarını sürdürüyor.
Beraberinde İlçe Başkanı Adem Türkmen, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Erdinç Yaşar ve partililerle ev, işyeri ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Adayı Konya, Sanayi Sitesini de ziyaret etti. Esnaflarda destek isteyen Başkan Adayı Konya, “Bugün, sevdamız olan Bulancak'ta Sanayi sitesinde esnaf ziyaretlerimize devam ettik. Ziyaretlerimize Sanayi esnafımızın sorunlarını ve dileklerini dinleyerek notlarımızı aldık. Esnafımıza iyi belediyecilik anlayışımızı ve sanayi sitemiz hakkındaki projelerimizi anlattık” dedi.
İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, saha çalışmalarını sürdürüyor.

Beraberinde İlçe Başkanı Adem Türkmen, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Erdinç Yaşar ve partililerle ev, işyeri ve vatandaş ziyaretleri yapan Başkan Adayı Konya, Sanayi Sitesini de ziyaret etti.

Esnaflarda destek isteyen Başkan Adayı Konya, “Bugün, sevdamız olan Bulancak'ta Sanayi sitesinde esnaf ziyaretlerimize devam ettik. Ziyaretlerimize Sanayi esnafımızın sorunlarını ve dileklerini dinleyerek notlarımızı aldık. Esnafımıza iyi belediyecilik anlayışımızı ve sanayi sitemiz hakkındaki projelerimizi anlattık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.