BBP Bulancak’tan Engelliler Derneğine ziyaret

YAŞAM 27.04.2023 - 17:27, Güncelleme: 27.04.2023 - 17:27 2697+ kez okundu.
 

BBP Bulancak’tan Engelliler Derneğine ziyaret

Büyük Birlik Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Bulancak Engelliler Derneğini ziyaret etti.
Başkan Kısacık’a ziyaretinde Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Filiz Yıldırım’da eşlik etti. Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve arkadaşlarını ziyaret eden İlçe Başkanı Kısacık, “Bulancak ilçemizin güzide sivil toplum kuruluşlarından Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu bey ve arkadaşlarını ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizin sorunları hakkında bilgiler aldık. Her insanın engelli adayı olduğunu unutmadan engelli kardeşlerimizin engellerini birlikte çözmek için mücadele ettiğimizi kendilerine ilettik” dedi.  
Büyük Birlik Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, İl Yönetim Kurulu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Bulancak Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Başkan Kısacık’a ziyaretinde Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Filiz Yıldırım’da eşlik etti.

Dernek Başkanı Mehmet Muslu ve arkadaşlarını ziyaret eden İlçe Başkanı Kısacık, “Bulancak ilçemizin güzide sivil toplum kuruluşlarından Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu bey ve arkadaşlarını ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizin sorunları hakkında bilgiler aldık. Her insanın engelli adayı olduğunu unutmadan engelli kardeşlerimizin engellerini birlikte çözmek için mücadele ettiğimizi kendilerine ilettik” dedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.