BBP Başkanı Karataş'tan uyarı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 22:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2967+ kez okundu.
 

BBP Başkanı Karataş'tan uyarı

Bulancak Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Karataş gazetemize konuşarak önemli açıklamalarda bulundu.
Gazetemiz Haber Müdürü Mehmet Yaşar’a konuşan Başkan Karataş, “İlçemiz Bulancak’ta yaşanan sözde seçim çalışmaları nedeni ile asıl yapılması gereken çalışmalar yetkililer tarafından yapılmamakla birlikte, seçime girecek kişiler ve destekçileri adeta kendi menfaatleri için çalışıyor durumunda olduğunu gözlemekteyim. Şu anda ki durumu en iyi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile size anlatabilirim. Atatürk'ün 20 Ekim 1927 de Gençliğe Hitabesi’nde ki Ey Türk Gençliği’ne hitaben yazısında ‘Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!’ sözleri bu güne çok net bir cevap niteliği taşımaktadır” dedi.         Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Bulancak Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Karataş gazetemize konuşarak önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz Haber Müdürü Mehmet Yaşar’a konuşan Başkan Karataş, “İlçemiz Bulancak’ta yaşanan sözde seçim çalışmaları nedeni ile asıl yapılması gereken çalışmalar yetkililer tarafından yapılmamakla birlikte, seçime girecek kişiler ve destekçileri adeta kendi menfaatleri için çalışıyor durumunda olduğunu gözlemekteyim. Şu anda ki durumu en iyi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile size anlatabilirim. Atatürk'ün 20 Ekim 1927 de Gençliğe Hitabesi’nde ki Ey Türk Gençliği’ne hitaben yazısında ‘Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!’ sözleri bu güne çok net bir cevap niteliği taşımaktadır” dedi.

 

 

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.