BATEM’in elektrikli aracı büyük ilgi gördü

EĞİTİM 15.06.2023 - 17:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 17:06 6581+ kez okundu.
 

BATEM’in elektrikli aracı büyük ilgi gördü

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından tasarlanan 28BTM2023 Elektrikli Aracı Bulancak Cumhuriyet Meydanında Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte sergilendi.
TEKNOFEST yarışmalarında BATEM’i başarıyla temsil eden 28BTM2023 okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Bulancak Cumhuriyet Meydanına seyir halinde hareket ederek etkinliğe katıldı. Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ, Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT’un da katıldığı etkinlikte Elektrikli Araba gösterisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Proje yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan Kaymakam Ünal Koç, “Ürettikleri elektrikli araçtan ve yarışmalardaki başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Bu başarılar öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin emek verdiğini gösteriyor. Ortaya güzel sonuçlar çıktı. Sadece eğitimsel olarak değil hayatın her alanında başarı geldi. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Elektrikli Aracın yapım aşamasında rehberlik eden öğretmenler Erkan KAŞIK, Yusuf AKDEMİR ve öğrencilerine, TÜBİTAK bölge yarışmalarında 2. olan VR Kimya projesi rehber öğretmeni Tarık İÇTEN ve öğrencilerine Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ tarafından madalyaları takdim edildi. Gösterinin ardından Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi standını ziyaret eden Sayın Ünal KOÇ öğrencilerin yapmış olduğu tasarımları ve TÜBİTAK Bölge Yarışmalarında 2. olan VR Kimya projesini ilgiyle inceledi. 14/05/2023 tarihinde açılışı Giresun Vali Yardımcısı Davut SİNANOĞLU ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU tarafından yapılan Giresun Bilim Fuarları Festivalinde de yerini alan Elektrikli Araç, Mini Sumo Robot, Hızlı Çizgi İzleyen Robot ve VR Kimya projesi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.
Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından tasarlanan 28BTM2023 Elektrikli Aracı Bulancak Cumhuriyet Meydanında Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte sergilendi.

TEKNOFEST yarışmalarında BATEM’i başarıyla temsil eden 28BTM2023 okul tanıtımı etkinlikleri kapsamında Bulancak Cumhuriyet Meydanına seyir halinde hareket ederek etkinliğe katıldı. Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ, Bulancak Belediye Başkanı Recep YAKAR ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT’un da katıldığı etkinlikte Elektrikli Araba gösterisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Proje yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutlayan Kaymakam Ünal Koç, “Ürettikleri elektrikli araçtan ve yarışmalardaki başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Bu başarılar öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin emek verdiğini gösteriyor. Ortaya güzel sonuçlar çıktı. Sadece eğitimsel olarak değil hayatın her alanında başarı geldi. Öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Elektrikli Aracın yapım aşamasında rehberlik eden öğretmenler Erkan KAŞIK, Yusuf AKDEMİR ve öğrencilerine, TÜBİTAK bölge yarışmalarında 2. olan VR Kimya projesi rehber öğretmeni Tarık İÇTEN ve öğrencilerine Bulancak Kaymakamı Ünal KOÇ tarafından madalyaları takdim edildi.

Gösterinin ardından Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi standını ziyaret eden Sayın Ünal KOÇ öğrencilerin yapmış olduğu tasarımları ve TÜBİTAK Bölge Yarışmalarında 2. olan VR Kimya projesini ilgiyle inceledi.

14/05/2023 tarihinde açılışı Giresun Vali Yardımcısı Davut SİNANOĞLU ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU tarafından yapılan Giresun Bilim Fuarları Festivalinde de yerini alan Elektrikli Araç, Mini Sumo Robot, Hızlı Çizgi İzleyen Robot ve VR Kimya projesi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.