Başsavcılık makamı minik öğrencilere teslim edildi

EĞİTİM 14.09.2023 - 09:56, Güncelleme: 14.09.2023 - 10:01 8503+ kez okundu.
 

Başsavcılık makamı minik öğrencilere teslim edildi

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Güzelyalı İlkokulu Okul Müdürü Metin Gündoğdu, Rehber öğretmen Selma Ünal Tirsi ve 4. Sınıf öğrencileri Ela Gündemir ile Taha Duman ilköğretim haftası nedeniyle Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u makamında ziyaret ettiler.
Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, makamını sembolik olarak Güzelyalı İlkokulu öğrencileri Ela Gündemir ve Taha Duman’a teslim etti. İlköğretim haftası dolayısı ile temsili olarak gerçekleştirilen makam devir-teslim töreninde Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Güzelyalı İlkokulu Okulu öğrencileri Ela Gündemir ve Taha Duman’ın hukuk ve yargı alanında yönelttiği soruları cevapladı. Bir süreliğine Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına oturan öğrenciler, müracaat ve nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının günün gelişen olayları, yapılan müracaatları ve açılan soruşturmaların nasıl yapıldığını sordular.   Öğrenciler yaptıkları konuşmada; “Savcılarımız ve Hakimlerimiz adalet sağlamak için 24 saat durmadan çalışıyorlar. İlköğretim haftası nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte Hakimlerimiz ve Savcılarımızın ne kadar büyük bir sorumluluğu hakkıyla yerine getirdiklerini gördük” diye konuştular. Makamı sembolik olarak Güzelyalı İlkokulu öğrencilerine bırakan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us ise öğrencilerle sohbet ederek, merak ettiklerini yanıtladı.  
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Güzelyalı İlkokulu Okul Müdürü Metin Gündoğdu, Rehber öğretmen Selma Ünal Tirsi ve 4. Sınıf öğrencileri Ela Gündemir ile Taha Duman ilköğretim haftası nedeniyle Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us’u makamında ziyaret ettiler.

Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, makamını sembolik olarak Güzelyalı İlkokulu öğrencileri Ela Gündemir ve Taha Duman’a teslim etti.

İlköğretim haftası dolayısı ile temsili olarak gerçekleştirilen makam devir-teslim töreninde Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, Güzelyalı İlkokulu Okulu öğrencileri Ela Gündemir ve Taha Duman’ın hukuk ve yargı alanında yönelttiği soruları cevapladı.

Bir süreliğine Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına oturan öğrenciler, müracaat ve nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının günün gelişen olayları, yapılan müracaatları ve açılan soruşturmaların nasıl yapıldığını sordular.

 

Öğrenciler yaptıkları konuşmada; “Savcılarımız ve Hakimlerimiz adalet sağlamak için 24 saat durmadan çalışıyorlar. İlköğretim haftası nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte Hakimlerimiz ve Savcılarımızın ne kadar büyük bir sorumluluğu hakkıyla yerine getirdiklerini gördük” diye konuştular. Makamı sembolik olarak Güzelyalı İlkokulu öğrencilerine bırakan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us ise öğrencilerle sohbet ederek, merak ettiklerini yanıtladı.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.