Başkan Yamak’tan Müdür İşcan’a ziyaret

SPOR 27.01.2024 - 14:34, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:34 3954+ kez okundu.
 

Başkan Yamak’tan Müdür İşcan’a ziyaret

Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'a ziyarette bulundu.
Başkan Nahid R. Yamak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; “Nazik misafirperverlikleri ve İstanbul'da düzenleyeceğimiz Giresunspor Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi için vermiş oldukları katkılardan dolayı Sayın İşçan'a teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.  
Bitexen Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'a ziyarette bulundu.

Başkan Nahid R. Yamak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; “Nazik misafirperverlikleri ve İstanbul'da düzenleyeceğimiz Giresunspor Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi için vermiş oldukları katkılardan dolayı Sayın İşçan'a teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.