BAŞKAN EMÜR’DEN ZİYARETLER

YAŞAM 20.09.2023 - 14:54, Güncelleme: 20.09.2023 - 14:54 4646+ kez okundu.
 

BAŞKAN EMÜR’DEN ZİYARETLER

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür; DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener’i ziyaret etti.
Başkan Emür ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada’’ DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek ilçemizde yeni yapılacak önemli projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk ‘’dedi.  TOLGA ERENER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ  Başkan Emür ‘’Özel İdare Genel Sekreteri olarak atanan Tolga Erener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyor, yeni görevinin ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür; DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener’i ziyaret etti.

Başkan Emür ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada’’ DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek ilçemizde yeni yapılacak önemli projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk ‘’dedi. 

TOLGA ERENER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

Başkan Emür ‘’Özel İdare Genel Sekreteri olarak atanan Tolga Erener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ediyor, yeni görevinin ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.