Başkan Emür’den Berat Kandili mesajı

YAŞAM 24.02.2024 - 10:07, Güncelleme: 24.02.2024 - 10:12 5034+ kez okundu.
 

Başkan Emür’den Berat Kandili mesajı

Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.
“Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkânı veriyor. Bu duygu ve düşüncelerle başta Keşaplı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Türk-İslâm âleminin mübarek Berat Gecesini tebrik ediyor; barış ve huzur dolu bir Ramazan Ayına birlikte ulaşmayı diliyorum"  
Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

“Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için de manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir.

Ramazan-ı Şerif´i müjdeleyen bu anlamlı gece, birliğimizi, beraberliğimizi, gönül bağlarımızı güçlendirme imkânı veriyor.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Keşaplı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Türk-İslâm âleminin mübarek Berat Gecesini tebrik ediyor; barış ve huzur dolu bir Ramazan Ayına birlikte ulaşmayı diliyorum"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.