Başkan Emür teşkilat toplantısında mitinge davet etti

SİYASET 03.05.2023 - 10:35, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:35 2678+ kez okundu.
 

Başkan Emür teşkilat toplantısında mitinge davet etti

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür haftalık ilçe teşkilat toplantısına katıldı.
Başkan Emür “AK Parti Keşap İlçe Teşkilatı haftalık toplantımızı tüm kademelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Perşembe Günü özlemle beklediğimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde yapacağı miting ile ilgili istişare toplantısı yaptık. Saat 11.00'da Giresun Valiliği yanında büyük buluşmaya tüm Keşap’lı hemşerilerimizi ve Ak Parti sevdalısı herkesi bekliyoruz. 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerine Ak kadrolar olarak hazırız. Giresun için her zaman ki doğru Ak Parti olmuştur ve olmaya devam edecektir. Türkiye Yüzyılı için doğru adamla, doğru adımlarla yola devam.”dedi.  
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür haftalık ilçe teşkilat toplantısına katıldı.

Başkan Emür “ AK Parti Keşap İlçe Teşkilatı haftalık toplantımızı tüm kademelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Perşembe Günü özlemle beklediğimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde yapacağı miting ile ilgili istişare toplantısı yaptık. Saat 11.00'da Giresun Valiliği yanında büyük buluşmaya tüm Keşap’lı hemşerilerimizi ve Ak Parti sevdalısı herkesi bekliyoruz. 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerine Ak kadrolar olarak hazırız. Giresun için her zaman ki doğru Ak Parti olmuştur ve olmaya devam edecektir. Türkiye Yüzyılı için doğru adamla, doğru adımlarla yola devam.”dedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.