Başkan Emür, gazetecilerle bir araya geldi

GÜNDEM 11.01.2024 - 16:49, Güncelleme: 11.01.2024 - 16:49 4574+ kez okundu.
 

Başkan Emür, gazetecilerle bir araya geldi

Giresun'un Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla buluştu.
Başkan Emür, ilçedeki bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Giresun’un basınının çok güçlü kalemlere sahip olduğunu ifade ederek tüm gazetecilerin gününü kutladı. Demokrasinin kilometre taşlarından biri olan basının, halkın en doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünün etkili aracı olduğunu kaydeden Başkan Emür, şöyle konuştu: "Gazetecilik, her türlü şartlarda ifa edilen onurlu bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için her şartta sorumluluk bilinci içerisinde görevlerini yapmaya çalışan, can güvenliklerini dahi riske atarak doğru haber peşinde koşan gazetecilerimizin verdiği mücadele takdiri hak etmektedir’ dedi. Gazetecilerin, belediyelerin çalışmalarını kamuoyuna duyurduklarını belirten Başkan Emür, "Basın mensuplarımızla iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.
Giresun'un Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla buluştu.

Başkan Emür, ilçedeki bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Giresun’un basınının çok güçlü kalemlere sahip olduğunu ifade ederek tüm gazetecilerin gününü kutladı. Demokrasinin kilometre taşlarından biri olan basının, halkın en doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünün etkili aracı olduğunu kaydeden Başkan Emür, şöyle konuştu: "Gazetecilik, her türlü şartlarda ifa edilen onurlu bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için her şartta sorumluluk bilinci içerisinde görevlerini yapmaya çalışan, can güvenliklerini dahi riske atarak doğru haber peşinde koşan gazetecilerimizin verdiği mücadele takdiri hak etmektedir’ dedi.

Gazetecilerin, belediyelerin çalışmalarını kamuoyuna duyurduklarını belirten Başkan Emür, "Basın mensuplarımızla iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.