BAŞKAN ELİKARA, GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ

GÜNDEM 19.10.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3239+ kez okundu.
 

BAŞKAN ELİKARA, GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ

DEVA Partisi Bulancak İlçe Başkanı Veysel Elikara ve yönetim kurulu üyeleri partilerinin Genel Başkanı Ali Babacan ile Karabük’te bir araya geldiler.
Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Bulut, Hasan Elikara ve Sergen Uyanık ile birlikte Karabük Deva Partisi İl Kongresinde katılan İlçe Başkanı Veysel Elikara, burada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kısa bir süre sohbet ettiler. Başkan Elikara, Genel Başkan Babacan’a Bulancak hakkında kısa bilgi vererek, “Bulancak ilçemizi temsilen katıldığımız DEVA Partisi Karabük İl Kongresinde Karabük Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezinde Genel Başkanımız sayın Ali Babacan ilçe başkanlığını kabul etmemden dolayı çok memnun olduğunu belirti. Bulancak kongresi için bilgi aldı” dedi. Haber – Foto : Erol Küçük
DEVA Partisi Bulancak İlçe Başkanı Veysel Elikara ve yönetim kurulu üyeleri partilerinin Genel Başkanı Ali Babacan ile Karabük’te bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Bulut, Hasan Elikara ve Sergen Uyanık ile birlikte Karabük Deva Partisi İl Kongresinde katılan İlçe Başkanı Veysel Elikara, burada DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan kısa bir süre sohbet ettiler.

Başkan Elikara, Genel Başkan Babacan’a Bulancak hakkında kısa bilgi vererek, “Bulancak ilçemizi temsilen katıldığımız DEVA Partisi Karabük İl Kongresinde Karabük Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezinde Genel Başkanımız sayın Ali Babacan ilçe başkanlığını kabul etmemden dolayı çok memnun olduğunu belirti. Bulancak kongresi için bilgi aldı” dedi.

Haber – Foto : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.