Başı otomobil şaftına sıkışan köpek yavrusu kurtarıldı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 07.02.2024 - 23:11, Güncelleme: 07.02.2024 - 23:48 4163+ kez okundu.
 

Başı otomobil şaftına sıkışan köpek yavrusu kurtarıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde başı otomobil şaftına sıkışan köpek yavrusu ekiplerce çıkarıldı.
Karıt Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinin önünde park halindeki bir otomobilin şaftına köpek yavrusunun başı sıkıştı. Durumu fark eden sanayi sitesindeki bir işyeri sahibi Metin Yapar, kriko ile otomobili kaldırarak köpeği bulunduğu yerden çıkardı. Yapar, yemek yemeğe gittikten sonra dükkana geldiğinde otomobilin şaftına sıkışan köpek yavrusu gördüğünü belirterek, "Köpeği kendi imkanlarımız ile sıkıştığı yerden çıkarttık. Su ve yiyecek verdik. Köpeği sahiplendim." dedi.  
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde başı otomobil şaftına sıkışan köpek yavrusu ekiplerce çıkarıldı.

Karıt Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinin önünde park halindeki bir otomobilin şaftına köpek yavrusunun başı sıkıştı.

Durumu fark eden sanayi sitesindeki bir işyeri sahibi Metin Yapar, kriko ile otomobili kaldırarak köpeği bulunduğu yerden çıkardı.

Yapar, yemek yemeğe gittikten sonra dükkana geldiğinde otomobilin şaftına sıkışan köpek yavrusu gördüğünü belirterek, "Köpeği kendi imkanlarımız ile sıkıştığı yerden çıkarttık. Su ve yiyecek verdik. Köpeği sahiplendim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.