Bakan Tunç, Giresunlu gençlerle buluştu!

SİYASET 14.03.2024 - 16:40, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:46 3873+ kez okundu.
 

Bakan Tunç, Giresunlu gençlerle buluştu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çarşamba akşamı Giresun'un Gazi Caddesi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kitap, Kahve ve Genç Ofis'te gençlerle bir araya geldi.
Türkiye Yüzyılı'nın gençlerin omuzlarında yükseleceğini belirten Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının Türkiye Yüzyılı'nın temelini attığını söyledi. Tunç, bu temel atma sürecinin kolay olmadığını vurgulayarak, “22 yıl boyunca temel atmak için uğraşırken, o temeli engellemek için de çok gayretler gösterildi, şer güçler devreye sokulmaya çalışıldı, ülkemiz düşmanları bu Türkiye Yüzyılı'nın başlamaması için çok gayret gösterdi” diye konuştu. Millet sayesinde buna fırsat vermediklerini dile getiren Tunç, “Yolumuza devam ettik, tüm engelleri aştık, size Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcını hazırlamış olduk. Şimdi bundan sonra inşallah sizler Türkiye Yüzyılı'na sahip çıkacaksınız” ifadelerini kullandı. Ardından Tunç, Hacı Miktat Camisi'ndeki teravih namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikramında bulundu, Atatürk Meydanı ile Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Tunç daha sonra Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'ndeki ramazan etkinliklerine katıldı, sanat sokağındaki stantları gezdi. Giresun ziyaretini Perşembe günü de sürdüren Bakan Tunç, Giresun Valiliğini de ziyaret etti. Bakan Yılmaz Tunç, Valilik protokol girişinde Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve il protokolü tarafından karşılandı. Yöresel kıyafetli Giresunlu çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tunç, ziyarette ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde Valilik makamına geçildi. Valilik makamındaki ziyarette; Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Adalet Bakan Yardımcıları Ramazan Can ve Niyazi Acar, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Giresun Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş, Giresun İdare Mahkemesi Başkanı İlter Amil, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve diğer yetkililer de hazır bulundu. Bakan Tunç, ziyareti sırasında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’den Giresun’da yürütülen çalışmalar ve yatırım planlamaları hakkında da bilgi aldı.  
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çarşamba akşamı Giresun'un Gazi Caddesi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Kitap, Kahve ve Genç Ofis'te gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılı'nın gençlerin omuzlarında yükseleceğini belirten Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının Türkiye Yüzyılı'nın temelini attığını söyledi.

Tunç, bu temel atma sürecinin kolay olmadığını vurgulayarak, “22 yıl boyunca temel atmak için uğraşırken, o temeli engellemek için de çok gayretler gösterildi, şer güçler devreye sokulmaya çalışıldı, ülkemiz düşmanları bu Türkiye Yüzyılı'nın başlamaması için çok gayret gösterdi” diye konuştu.

Millet sayesinde buna fırsat vermediklerini dile getiren Tunç, “Yolumuza devam ettik, tüm engelleri aştık, size Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcını hazırlamış olduk. Şimdi bundan sonra inşallah sizler Türkiye Yüzyılı'na sahip çıkacaksınız” ifadelerini kullandı.

Ardından Tunç, Hacı Miktat Camisi'ndeki teravih namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikramında bulundu, Atatürk Meydanı ile Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Tunç daha sonra Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi'ndeki ramazan etkinliklerine katıldı, sanat sokağındaki stantları gezdi.

Giresun ziyaretini Perşembe günü de sürdüren Bakan Tunç, Giresun Valiliğini de ziyaret etti.

Bakan Yılmaz Tunç, Valilik protokol girişinde Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ve il protokolü tarafından karşılandı.

Yöresel kıyafetli Giresunlu çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tunç, ziyarette ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde Valilik makamına geçildi. Valilik makamındaki ziyarette; Giresun Milletvekilleri Prof. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür, 27. Dönem Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Adalet Bakan Yardımcıları Ramazan Can ve Niyazi Acar, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Giresun Adalet Komisyonu Başkanı Adem Karataş, Giresun İdare Mahkemesi Başkanı İlter Amil, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Bakan Tunç, ziyareti sırasında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’den Giresun’da yürütülen çalışmalar ve yatırım planlamaları hakkında da bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.