Bakan Kacır, Bulancak’a geliyor!

GÜNDEM 07.03.2024 - 17:57, Güncelleme: 07.03.2024 - 18:08 3847+ kez okundu.
 

Bakan Kacır, Bulancak’a geliyor!

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 31 Mart seçimlerine girecek adayları için Otogar Düğün Salonunda aday tanıtım toplantısı yapacaklarını açıkladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas ile İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın katılacağı aday tanıtım toplantısının Cuma akşamı (yarın akşam) saat 20.15’de gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Yıldırım, “31 Mart seçimlerine girecek olan Bulancak Belediye Başkan adayımız Emrullah Guguk, Kovanlık Belediye Başkan Adayımız Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkan Adayımız Nuri Demir, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızın tanıtımında tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek bizleri onurlandıracaktır” dedi. Ayrıca Bakan Kacır’ın diğer programlarının yanı sıra Giresun 2. OSB’de bulunan Teknopark’ın açılışını da saat 10.00'da gerçekleştireceği öğrenildi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 31 Mart seçimlerine girecek adayları için Otogar Düğün Salonunda aday tanıtım toplantısı yapacaklarını açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Giresun Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas ile İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz'ın katılacağı aday tanıtım toplantısının Cuma akşamı (yarın akşam) saat 20.15’de gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Yıldırım, “31 Mart seçimlerine girecek olan Bulancak Belediye Başkan adayımız Emrullah Guguk, Kovanlık Belediye Başkan Adayımız Harun Kalıntaş, Aydındere Belediye Başkan Adayımız Nuri Demir, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızın tanıtımında tüm hemşehrilerimizi yanımızda görmek bizleri onurlandıracaktır” dedi.

Ayrıca Bakan Kacır’ın diğer programlarının yanı sıra Giresun 2. OSB’de bulunan Teknopark’ın açılışını da saat 10.00'da gerçekleştireceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.