Ayvaz, Muhtar adayı oldu

GÜNDEM 03.08.2023 - 17:12, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:12 5481+ kez okundu.
 

Ayvaz, Muhtar adayı oldu

Bulancak’ın sevilen esnaflarından Ayvaz Kardeşler Doğalgaz sahibi Olcay Ayvaz, Kayadibi Köyü Muhtar Adaylığını açıkladı.
Köy halkının destekleri ile bu yola çıktığını ifade eden Muhtar Adayı Ayvaz, artık gençlerin yolunun açılması gerektiğini ifade etti. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Muhtar Adayı Ayvaz, “Ata toprağımız olan köyümüzde güzel hizmetler yapmak adına Muhtar Adaylığına çıktım. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Kayadibi Köyünün Muhtarı olarak köy halkımıza güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum. Kıymetli köy sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.
Bulancak’ın sevilen esnaflarından Ayvaz Kardeşler Doğalgaz sahibi Olcay Ayvaz, Kayadibi Köyü Muhtar Adaylığını açıkladı.

Köy halkının destekleri ile bu yola çıktığını ifade eden Muhtar Adayı Ayvaz, artık gençlerin yolunun açılması gerektiğini ifade etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Muhtar Adayı Ayvaz, “Ata toprağımız olan köyümüzde güzel hizmetler yapmak adına Muhtar Adaylığına çıktım. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Kayadibi Köyünün Muhtarı olarak köy halkımıza güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum. Kıymetli köy sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.