Aysel Oruçgüney vefat etti

VEFAT 25.04.2023 - 11:45, Güncelleme: 25.04.2023 - 16:06 6412+ kez okundu.
 

Aysel Oruçgüney vefat etti

Caferoğulları’ndan merhum Hüseyin ve merhume Hacile Erdoğan’ın kızı, Aysel Oruçgüney vefat etti
Kadir, Cengiz, Turgut ve Ayfer Erdoğan’ın ablaları, Alişan, Ali, Bahtiyar Oruçgüney’in yengeleri, Hüseyin, Nurdan ve Ömür Oruçgüney’in anneleri, merhum Mehmet Oruçgüney’in eşi Aysel Oruçgüney vefat etti.. Cenazesi 26 Nisan Çarşamba günü (yarın) öğle namazına müteakip Duttepe Köyü camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Duttepe Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Caferoğulları’ndan merhum Hüseyin ve merhume Hacile Erdoğan’ın kızı, Aysel Oruçgüney vefat etti

Kadir, Cengiz, Turgut ve Ayfer Erdoğan’ın ablaları, Alişan, Ali, Bahtiyar Oruçgüney’in yengeleri, Hüseyin, Nurdan ve Ömür Oruçgüney’in anneleri, merhum Mehmet Oruçgüney’in eşi Aysel Oruçgüney vefat etti..

Cenazesi 26 Nisan Çarşamba günü (yarın) öğle namazına müteakip Duttepe Köyü camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Duttepe Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.