Ayılar yayla evlerine saldırdı! 5 yayla evi zarar gördü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2024 - 16:14, Güncelleme: 06.04.2024 - 16:14 3098+ kez okundu.
 

Ayılar yayla evlerine saldırdı! 5 yayla evi zarar gördü

Artvin'in Yusufeli ilçesinde ayılar 5 yayla evine ve arı kovanlarına zarar verdi.
İlçeye bağlı Başkent Yaylası'nda yiyecek arayan ayılar, kapı ve pencerelerini kırdıkları bazı evlere girdi, bahçedeki arı kovanlarını parçaladı. Yaylaya giden Murat Gündüz, kendi evi dahil 5 evin kapı ve pencerelerinin yanı sıra arı kovanlarının kırıldığını, eşyanın ise dağıtıldığını gördü. Komşularına durumu bildiren Gündüz, ayrıca ilgili kurumlara da başvuruda bulundu.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde ayılar 5 yayla evine ve arı kovanlarına zarar verdi.

İlçeye bağlı Başkent Yaylası'nda yiyecek arayan ayılar, kapı ve pencerelerini kırdıkları bazı evlere girdi, bahçedeki arı kovanlarını parçaladı.

Yaylaya giden Murat Gündüz, kendi evi dahil 5 evin kapı ve pencerelerinin yanı sıra arı kovanlarının kırıldığını, eşyanın ise dağıtıldığını gördü.

Komşularına durumu bildiren Gündüz, ayrıca ilgili kurumlara da başvuruda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.