Aydındere'de Yeni Muhtarlarla İlk Toplantı Gerçekleşti!

SİYASET 21.04.2024 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2024 - 10:12 4803 kez okundu.
 

Aydındere'de Yeni Muhtarlarla İlk Toplantı Gerçekleşti!

Aydındere Beldesi'nde 31 Mart seçimlerinde mazbatalarını alarak göreve başlayan 5 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Nuri Demir ile bir araya geldi.
Toplantıda beldenin gelişmesi ve güzelleşmesi için yapılacak çalışmalara dair istişarelerde bulunuldu. Başkan Demir, toplantıda yaptığı konuşmada, "5 Mahallemizde mazbatalarını alarak görevlerine başlayan Muhtarlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hep birlikte beldemiz için en güzel hizmetleri hayata geçirmek için beraber çalışacağız. İnşallah" dedi. Muhtarlar da Başkan Demir'le birlikte güzel işler yapacaklarını ifade ettiler. Toplantıda, beldenin altyapı çalışmaları, park ve bahçelerin düzenlenmesi, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu.
Aydındere Beldesi'nde 31 Mart seçimlerinde mazbatalarını alarak göreve başlayan 5 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı Nuri Demir ile bir araya geldi.

Toplantıda beldenin gelişmesi ve güzelleşmesi için yapılacak çalışmalara dair istişarelerde bulunuldu.

Başkan Demir, toplantıda yaptığı konuşmada, "5 Mahallemizde mazbatalarını alarak görevlerine başlayan Muhtarlarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hep birlikte beldemiz için en güzel hizmetleri hayata geçirmek için beraber çalışacağız. İnşallah" dedi.

Muhtarlar da Başkan Demir'le birlikte güzel işler yapacaklarını ifade ettiler.

Toplantıda, beldenin altyapı çalışmaları, park ve bahçelerin düzenlenmesi, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.