Ayancık'ta üç plajda cankurtaranlar görev yapıyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 21.08.2023 - 12:11, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:30 3476+ kez okundu.
 

Ayancık'ta üç plajda cankurtaranlar görev yapıyor

SİNOP (AA) - Ayancık ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı üç plajda cankurtaranlar görev yapıyor.Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, AA muhabirine, boğulma vakalarının önüne geçmek için Ayancık sahili, Çamurca ve Ayancık köyü plajlarında sezon başında 4 cankurtaran görevlendirdiklerini söyledi.İlçede şu ana kadar boğulma vakası yaşanmadığını belirten Kaya, bunun sevindirici olduğunu ifade ederek, "Bu yıl cankurtaran hizmeti ilçemizde başladı. İlçe plajlarında cankurtaran ekiplerimiz tehlikeli durumlarda vatandaşları sık sık uyarıyor. Boğulma tehlikesi geçiren biri fark edildiğinde ise gerekli müdahalede bulunuyorlar." dedi.Kaya, cankurtaranların 15 Eylül'e kadar görev yapacağını sözlerine ekledi.

SİNOP (AA) - Ayancık ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı üç plajda cankurtaranlar görev yapıyor.

Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, AA muhabirine, boğulma vakalarının önüne geçmek için Ayancık sahili,
Çamurca ve Ayancık köyü plajlarında sezon başında 4 cankurtaran görevlendirdiklerini söyledi.

İlçede şu ana kadar boğulma vakası yaşanmadığını belirten Kaya, bunun sevindirici olduğunu ifade ederek, "Bu yıl cankurtaran hizmeti ilçemizde başladı. İlçe plajlarında cankurtaran ekiplerimiz tehlikeli durumlarda vatandaşları sık sık uyarıyor. Boğulma tehlikesi geçiren biri fark edildiğinde ise gerekli müdahalede bulunuyorlar." dedi.

Kaya, cankurtaranların 15 Eylül'e kadar görev yapacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.