Ayancık'ta depremzedelere yönelik yardımlar devam ediyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2023 - 17:30, Güncelleme: 23.02.2023 - 17:14 2148+ kez okundu.
 

Ayancık'ta depremzedelere yönelik yardımlar devam ediyor

SİNOP (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sinop'un Ayancık ilçesine gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yardımlar sürüyor.İlçede bulunan depremzedelere Türk Kızılay ve Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince insani yardım malzemesi desteği sağlanıyor. Görevlilerce gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara da çeşitli hediyeler veriliyor.Türk Kızılay Ayancık Temsilcisi Yaşar Cahit Altıntaş, AA muhabirine, ilçede 213 depremzedeye destek sağladıklarını söyledi.Depremde evini, işini kaybeden insanların bir kısmının yakınlarının yanına yerleştiğini bir kısmına da kiralık ev tuttuklarını anlatan Altıntaş, "Bundan sonraki süreçte elimizden geldiği kadar kendilerini yalnız bırakmamaya çalışacağız. Aileleri tek tek arayıp ihtiyaçlarını belirliyoruz ve desteğimizi sağlıyoruz." dedi.

SİNOP (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sinop'un Ayancık ilçesine gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yardımlar sürüyor.

İlçede bulunan depremzedelere Türk Kızılay ve Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince insani yardım malzemesi desteği sağlanıyor. Görevlilerce gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara da çeşitli hediyeler veriliyor.

Türk Kızılay Ayancık Temsilcisi Yaşar Cahit Altıntaş, AA muhabirine, ilçede 213 depremzedeye destek sağladıklarını söyledi.

Depremde evini, işini kaybeden insanların bir kısmının yakınlarının yanına yerleştiğini bir kısmına da kiralık ev tuttuklarını anlatan Altıntaş, "Bundan sonraki süreçte elimizden geldiği kadar kendilerini yalnız bırakmamaya çalışacağız. Aileleri tek tek arayıp ihtiyaçlarını belirliyoruz ve desteğimizi sağlıyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.