Ayancık'ta depremin ardından yardım kampanyalarına destek olanlara plaket

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 05.05.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 11:40 2085+ kez okundu.
 

Ayancık'ta depremin ardından yardım kampanyalarına destek olanlara plaket

SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde deprem bölgesine yönelik yardım kampanyalarına destek olanlara plaket verildi.İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Recep Hasar, Ayancık halkının yaşanan afetin ardından var güçleriyle yaraların sarılmasına destek olmaya çalıştığını söyledi.Bu süreçte katkı sunanlara teşekkür eden Hasar, "Ayancık'tan deprem bölgesine 14 tır yardım gönderildi. Bunun yanında 991 bin 640 lira nakdi yardım toplandı. Devlet millet birlikteliğinin en güzel örneğini bizlere o gün yaşattınız. Bir afetzede olarak o bölge için yaptıklarınızdan dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.Hasar, konuşmasının ardından kampanyalara destek olanlara plaket takdim etti.

SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde deprem bölgesine yönelik yardım kampanyalarına destek olanlara plaket verildi.

İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Recep Hasar, Ayancık halkının yaşanan afetin ardından var güçleriyle yaraların sarılmasına destek olmaya çalıştığını söyledi.

Bu süreçte katkı sunanlara teşekkür eden Hasar, "Ayancık'tan deprem bölgesine 14 tır yardım gönderildi. Bunun yanında 991 bin 640 lira nakdi yardım toplandı. Devlet millet birlikteliğinin en güzel örneğini bizlere o gün yaşattınız. Bir afetzede olarak o bölge için yaptıklarınızdan dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Hasar, konuşmasının ardından kampanyalara destek olanlara plaket takdim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.