Ayancık'ta bir iş yerine ait depodan hırsızlık yapan zanlı yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 25.11.2022 - 11:30, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:14 1739+ kez okundu.
 

Ayancık'ta bir iş yerine ait depodan hırsızlık yapan zanlı yakalandı

SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde bir iş yerine ait depodan ev eşyası çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ayancık ilçesinde bir iş yerinden ev eşyası hırsızlığı yapılması üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince kimliği tespit edilen Ö.A. adresinde gözaltına alındı. Ekiplerce Ö.A. tarafından başka kişilere satıldığı belirlenen çalıntı eşyalara da el konuldu.

SİNOP (AA) - Sinop'un Ayancık ilçesinde bir iş yerine ait depodan ev eşyası çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ayancık ilçesinde bir iş yerinden ev eşyası hırsızlığı yapılması üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince kimliği tespit edilen Ö.A. adresinde gözaltına alındı. Ekiplerce Ö.A. tarafından başka kişilere satıldığı belirlenen çalıntı eşyalara da el konuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.