Ayancık'ta 2023 yılında 52 dolandırıcılık olayı meydana geldi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.12.2023 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:03 1282+ kez okundu.
 

Ayancık'ta 2023 yılında 52 dolandırıcılık olayı meydana geldi

Sinop'un Ayancık ilçesinde 2023 yılında 52 dolandırıcılık olayı meydana geldiği bildirildi.
Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi için yıl boyunca çeşitli faaliyetler yürütüldüğü belirtildi. Yapılan çalışmalara rağmen ilçede yıl içinde 52 dolandırıcılık olayının gerçekleştiği aktarılan açıklamada, vatandaşlardan alışveriş sırasında güvenilir ve kurumsal internet sitelerini tercih etmeleri istendi. Açıklamada, ayrıca çeşitli kamu kurumlarının adını kullanarak para talep eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği de vurgulandı.  
Sinop'un Ayancık ilçesinde 2023 yılında 52 dolandırıcılık olayı meydana geldiği bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi için yıl boyunca çeşitli faaliyetler yürütüldüğü belirtildi.

Yapılan çalışmalara rağmen ilçede yıl içinde 52 dolandırıcılık olayının gerçekleştiği aktarılan açıklamada, vatandaşlardan alışveriş sırasında güvenilir ve kurumsal internet sitelerini tercih etmeleri istendi.

Açıklamada, ayrıca çeşitli kamu kurumlarının adını kullanarak para talep eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği de vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.