Attığı gollerle takımını sırtlıyor

SPOR 27.02.2024 - 12:05, Güncelleme: 27.02.2024 - 12:06 4068+ kez okundu.
 

Attığı gollerle takımını sırtlıyor

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren 1926 Bulancakspor takımında attığı gollerle Murat Kara takımını sırtlıyor.
Ligde en son oynanan lider Çayelispor maçında 2 gol birden atan forvet oyuncusu formunu buldu. Takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Kara, özellikle sürati, tekniği ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor. Hedeflerinin sezon sonu mutlak şampiyonluk olduğunu söyleyen Murat Kara, "Öncelikle takımımızın şampiyon olması. Takımıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Gollerime önümüzdeki pazar deplasmanda oynayacağımız Serhat Ardahanspor maçında da devam etmeye kararlıyım. Çıkışım lig sonuna kadar sürecek"dedi. Murat Kara takımının attığı 26 golden 12'si kendisine ait. Grupta gol sıralamasında 14 golle birlikte ilk sırada bulunan Çayelispor'da H.İbrahim Canik ile gol krallığında yarışıyor. Haber: Erol Küçük
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren 1926 Bulancakspor takımında attığı gollerle Murat Kara takımını sırtlıyor.

Ligde en son oynanan lider Çayelispor maçında 2 gol birden atan forvet oyuncusu formunu buldu.

Takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Kara, özellikle sürati, tekniği ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor.

Hedeflerinin sezon sonu mutlak şampiyonluk olduğunu söyleyen Murat Kara, "Öncelikle takımımızın şampiyon olması. Takımıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Gollerime önümüzdeki pazar deplasmanda oynayacağımız Serhat Ardahanspor maçında da devam etmeye kararlıyım. Çıkışım lig sonuna kadar sürecek"dedi.

Murat Kara takımının attığı 26 golden 12'si kendisine ait. Grupta gol sıralamasında 14 golle birlikte ilk sırada bulunan Çayelispor'da H.İbrahim Canik ile gol krallığında yarışıyor.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.