Arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 15:36, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:40 3696 kez okundu.
 

Arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla yaralandı

Arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla yaralandı
Samsun’un Bafra ilçesinde arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla vurularak yaralandı. Olay, Derbent Barajı Batık Minare mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında arazi anlaşmazlığı olan Süleyman K. (60) ile Selman K. arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Selman K., Süleyman K.’ya silahla ateş etti. Bacağından yaralanan Süleyman K., Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay sonrası kaçan Selman K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.
Arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla yaralandı

Samsun’un Bafra ilçesinde arazi anlaşmazlığı tartışmasında 1 kişi silahla vurularak yaralandı.

Olay, Derbent Barajı Batık Minare mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında arazi anlaşmazlığı olan Süleyman K. (60) ile Selman K. arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Selman K., Süleyman K.’ya silahla ateş etti. Bacağından yaralanan Süleyman K., Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay sonrası kaçan Selman K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.