Anketimiz manipüle edildi! Sanki atomu parçaladılar...

GÜNDEM 22.12.2023 - 10:39, Güncelleme: 22.12.2023 - 10:44 4090+ kez okundu.
 

Anketimiz manipüle edildi! Sanki atomu parçaladılar...

Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitemize yapılan algı operasyonlarını değerlendirdi.
31 Mart seçimleri öncesi vatandaşların eğilimini kamuoyu ile paylaşmak için yapılan Bulancak belediye başkan adaylığı için tüm partilerin adayları ve aday adaylarının katıldığı bir anket düzenlediklerini belirten Yıldız, teknolojiyi art niyetli kullanan kişilerin akılları sıra anketi manipüle ettiklerini kaleme alarak sert bir dille eleştirdi. Android telefonların açığından kaynaklanan bu hatayı 'Sanki atomu parçalayarak yeni bir element buldular' cümleleriyle eleştiren Yıldız, kamuoyunun nabzını tutmaya yönelik yapılan anketi karalamaktan çok gazetemizin hedef alınmasına yönelik yapıldığını aktardı. Yazının tamamını okumak için tıklayınız...
Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitemize yapılan algı operasyonlarını değerlendirdi.

31 Mart seçimleri öncesi vatandaşların eğilimini kamuoyu ile paylaşmak için yapılan Bulancak belediye başkan adaylığı için tüm partilerin adayları ve aday adaylarının katıldığı bir anket düzenlediklerini belirten Yıldız, teknolojiyi art niyetli kullanan kişilerin akılları sıra anketi manipüle ettiklerini kaleme alarak sert bir dille eleştirdi. Android telefonların açığından kaynaklanan bu hatayı 'Sanki atomu parçalayarak yeni bir element buldular' cümleleriyle eleştiren Yıldız, kamuoyunun nabzını tutmaya yönelik yapılan anketi karalamaktan çok gazetemizin hedef alınmasına yönelik yapıldığını aktardı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.