Amasya'da yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi adliyeye sevk edildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.07.2023 - 11:53, Güncelleme: 29.07.2023 - 12:01 1935+ kez okundu.
 

Amasya'da yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi adliyeye sevk edildi

AMASYA (AA) - Amasya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli adliyeye sevk edildi.
DEAŞ içerisinde önemli faaliyetlerde bulunan ve dün gözaltına alınan Lübnan uyruklu A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli adliyeye sevk edildi. Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Başkanlığı koordinesinde yürütülen bir soruşturma kapsamında terör örgütü DEAŞ içerisinde önemli faaliyetlerde bulunan Lübnan uyruklu A.A'yı dün kent merkezinde operasyonda gözaltına alırken, söz konusu adresteki aramada çok sayıda dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirmişti.  
AMASYA (AA) - Amasya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli adliyeye sevk edildi.

DEAŞ içerisinde önemli faaliyetlerde bulunan ve dün gözaltına alınan Lübnan uyruklu A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Başkanlığı koordinesinde yürütülen bir soruşturma kapsamında terör örgütü DEAŞ içerisinde önemli faaliyetlerde bulunan Lübnan uyruklu A.A'yı dün kent merkezinde operasyonda gözaltına alırken, söz konusu adresteki aramada çok sayıda dijital malzeme ve örgütsel doküman ele geçirmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.