Alper Kul'un yeni film heyecanı!

KÜLTÜR 16.04.2023 - 13:12, Güncelleme: 16.04.2023 - 13:18 4680+ kez okundu.
 

Alper Kul'un yeni film heyecanı!

Sahnelerin ve ekranların başarılı isimlerinden oyuncu Alper Kul, geçtiğimiz günlerde Vadistanbul'da objektiflere takıldı
Ölümlü Dünya 2 için hazırlıkların başladığını ve bu projede karakteri içi  bıyık bıraktığını söyleyen Kul, projesi hakkında konuşurken heyecanlı olduğunu ve ilk filmin çok sevildiğini belirtti. İkinci filmin de aynı şekilde beğenilmesini umduğunu dile getiren Alper Kul, kendisine verilen rolü daha iyi canlandırmak için çalışmalarına devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Sahnelerin ve ekranların başarılı isimlerinden oyuncu Alper Kul, geçtiğimiz günlerde Vadistanbul'da objektiflere takıldı

Ölümlü Dünya 2 için hazırlıkların başladığını ve bu projede karakteri içi  bıyık bıraktığını söyleyen Kul, projesi hakkında konuşurken heyecanlı olduğunu ve ilk filmin çok sevildiğini belirtti.

İkinci filmin de aynı şekilde beğenilmesini umduğunu dile getiren Alper Kul, kendisine verilen rolü daha iyi canlandırmak için çalışmalarına devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.