Alparslan, aday adaylığını açıkladı

SİYASET 09.11.2023 - 17:52, Güncelleme: 09.11.2023 - 17:52 8246+ kez okundu.
 

Alparslan, aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Bulancaklı Fatih Alparslan, MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden MHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Alparslan, “Yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığı için yola çıktım. Uzun bir süredir saha çalışmalarımı sürdürüyorum. Ülkü Ocaklarında başlayan serüvenimiz Milliyetçi Hareket Partisi ile devam ediyor. Bu kutlu yolda partimin bir neferi olarak yapılacak seçimlerde Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığımı açıkladım. Başvurumu yaparak çalışmalarımı sürdürüyorum. Bulancak halkının destekleri ile şeffaf bir belediyecilik yapmak ve ilçemize hizmet etmek istiyorum” dedi. Başkan Aday Adayı Alparslan öte yandan Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de vefatının 85’inci yıl dönümünde rahmetle andı.  
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Bulancaklı Fatih Alparslan, MHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden MHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Alparslan, “Yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığı için yola çıktım. Uzun bir süredir saha çalışmalarımı sürdürüyorum. Ülkü Ocaklarında başlayan serüvenimiz Milliyetçi Hareket Partisi ile devam ediyor. Bu kutlu yolda partimin bir neferi olarak yapılacak seçimlerde Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığımı açıkladım. Başvurumu yaparak çalışmalarımı sürdürüyorum. Bulancak halkının destekleri ile şeffaf bir belediyecilik yapmak ve ilçemize hizmet etmek istiyorum” dedi.

Başkan Aday Adayı Alparslan öte yandan Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de vefatının 85’inci yıl dönümünde rahmetle andı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.