Alaçam’da yangın: 1 ölü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 18:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 17:56 13373+ kez okundu.
 

Alaçam’da yangın: 1 ölü

Alaçam’da yangın: 1 ölü
Samsun’un Alaçam ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.Yangın, Alaçam’a 18 kilometre mesafede bulunan Kalukkaraçukur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusret Kurt’a ait tek katlı evde yangın çıktı. Acil sağlık ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar mahalle halkı kendi çabaları ile yangına müdahale etti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri evde bulunan 85 yaşındaki Gülistan Kurt’un hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, yangının çıkış nedeninin sobadan olduğunu, gördükleri an alevlerin evin her tarafını sardığını ve müdahale edemediklerini söylediler.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Alaçam’da yangın: 1 ölü
Samsun’un Alaçam ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.
Yangın, Alaçam’a 18 kilometre mesafede bulunan Kalukkaraçukur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusret Kurt’a ait tek katlı evde yangın çıktı. Acil sağlık ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar mahalle halkı kendi çabaları ile yangına müdahale etti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri evde bulunan 85 yaşındaki Gülistan Kurt’un hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, yangının çıkış nedeninin sobadan olduğunu, gördükleri an alevlerin evin her tarafını sardığını ve müdahale edemediklerini söylediler.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.