AKUT Giresun Ekibi, Bölge Trafik Amirliği'ni Ziyaret Etti!

GÜNDEM 08.05.2024 - 11:29, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:29 2017 kez okundu.
 

AKUT Giresun Ekibi, Bölge Trafik Amirliği'ni Ziyaret Etti!

AKUT Giresun Ekibi, Trafik ve İlk Yardım Haftası kutlamaları kapsamında Giresun Bölge Trafik Amirliği'ni ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.
Ziyaret sırasında AKUT Giresun Ekip Lideri, acil durumlarda ilk müdahale ve trafik güvenliği konularında trafik polisleriyle fikir alışverişinde bulundu. AKUT Giresun ekibi, trafik kazalarında yaralananlara ilk müdahalede bulunmak için gerekli eğitime ve donanıma sahip olduğunu ve her zaman hazır olduğunu ifade etti. AKUT Giresun Ekip Lideri, yaptığı açıklamada: "Trafik polislerimiz, trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi için büyük bir emek sarf ediyor. Bu vesileyle Trafik ve İlk Yardım Haftası'nı kutluyor, tüm trafik polislerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de AKUT Giresun Ekibi olarak, acil durumlarda yaralananlara ilk müdahalede bulunmak için her zaman hazırız. Trafik kazalarında hayat kurtarmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Giresun Bölge Trafik Amiri ise yaptığı açıklamada: "AKUT Giresun Ekibi'nin ziyaretinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederiz. Trafik polisleri olarak, trafik güvenliğinin sağlanması için canla başla çalışıyoruz. Bu konuda AKUT Giresun gibi sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğimiz çok önemli. Birlikte çalışarak trafik kazalarını en aza indirmeyi ve trafik güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu. Bu anlamlı ziyaret, trafik polisleri ve AKUT Giresun Ekibi arasındaki iş birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.
AKUT Giresun Ekibi, Trafik ve İlk Yardım Haftası kutlamaları kapsamında Giresun Bölge Trafik Amirliği'ni ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaret sırasında AKUT Giresun Ekip Lideri, acil durumlarda ilk müdahale ve trafik güvenliği konularında trafik polisleriyle fikir alışverişinde bulundu. AKUT Giresun ekibi, trafik kazalarında yaralananlara ilk müdahalede bulunmak için gerekli eğitime ve donanıma sahip olduğunu ve her zaman hazır olduğunu ifade etti.

AKUT Giresun Ekip Lideri, yaptığı açıklamada:

"Trafik polislerimiz, trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi için büyük bir emek sarf ediyor. Bu vesileyle Trafik ve İlk Yardım Haftası'nı kutluyor, tüm trafik polislerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de AKUT Giresun Ekibi olarak, acil durumlarda yaralananlara ilk müdahalede bulunmak için her zaman hazırız. Trafik kazalarında hayat kurtarmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Giresun Bölge Trafik Amiri ise yaptığı açıklamada:

"AKUT Giresun Ekibi'nin ziyaretinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederiz. Trafik polisleri olarak, trafik güvenliğinin sağlanması için canla başla çalışıyoruz. Bu konuda AKUT Giresun gibi sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğimiz çok önemli. Birlikte çalışarak trafik kazalarını en aza indirmeyi ve trafik güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Bu anlamlı ziyaret, trafik polisleri ve AKUT Giresun Ekibi arasındaki iş birliğinin ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.