Aktay, Kızılot Mahallesinde adaylığını açıkladı

GÜNDEM 21.08.2023 - 10:16, Güncelleme: 21.08.2023 - 10:16 6812+ kez okundu.
 

Aktay, Kızılot Mahallesinde adaylığını açıkladı

Bulancak Aslı Kuyumculuk kurucularından Mustafa Aktay, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Bulancak Kızılot Mahallesine Muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret eden Muhtar Adayı Mustafa Aktay, daha önce Türk Hava Yollarında teknisyenlik yaparak Sendika Başkanlığı görevinde bulundu. Mahalli idareler seçimlerinde muhtarlığa seçilmesi halinde kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile istişareli bir şekilde çalışacağını belirten Aktay, göreve seçilmesi halinde güzel hizmetler yapacağını kaydetti. Mahalle halkının desteği ile bu yola çıktığını ifade eden Muhtar Adayı Aktay, “Yerel idarelerde artık gençlerinde söz hakkı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle yaptığım istişareler sonucu muhtar adaylığımı açıklama kararı aldım. Özellikle şehir merkezine bağlı bir mahalle olan Kızılot Mahallemizin devletin tüm imkanlarından faydalanması için üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya hazırım. Tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.
Bulancak Aslı Kuyumculuk kurucularından Mustafa Aktay, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Bulancak Kızılot Mahallesine Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret eden Muhtar Adayı Mustafa Aktay, daha önce Türk Hava Yollarında teknisyenlik yaparak Sendika Başkanlığı görevinde bulundu.

Mahalli idareler seçimlerinde muhtarlığa seçilmesi halinde kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile istişareli bir şekilde çalışacağını belirten Aktay, göreve seçilmesi halinde güzel hizmetler yapacağını kaydetti.

Mahalle halkının desteği ile bu yola çıktığını ifade eden Muhtar Adayı Aktay, “Yerel idarelerde artık gençlerinde söz hakkı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle yaptığım istişareler sonucu muhtar adaylığımı açıklama kararı aldım. Özellikle şehir merkezine bağlı bir mahalle olan Kızılot Mahallemizin devletin tüm imkanlarından faydalanması için üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya hazırım. Tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.