AKP ayrımcılık yapıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2011 - 22:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2359+ kez okundu.
 

AKP ayrımcılık yapıyor

Türk Eğitim-Sen Giresun Şube Başkanı Arif Çetinkaya,...
... kadroya geçirilen sözleşmelilere verilen hakların doğru olduğunu söylerken, KPSS puanı ile kadroya geçirilen öğretmenlere  aynı hakkın verilmemesinin bir ayrımcılık olduğunu kaydetti.Sözleşmeli öğretmenler için yıllardır verdikleri mücadelenin sonuçlandığını ve bunların kadrolu hale geldiğini ifade eden Çetinkaya, "14 Haziran'da kadroya geçirilen sözleşmeliler ile 1 Haziran'da KPSS puanı ile kadroya geçen öğretmen arkadaşlarımıza aynı haklar verilmemektedir. Kadroya geçirilen sözleşmelilere verilen hakların, KPSS puanı ile kadroya geçirilen öğretmenlere verilmemesi bir ayrımcılıktır" diye konuştu.
Türk Eğitim-Sen Giresun Şube Başkanı Arif Çetinkaya,...

... kadroya geçirilen sözleşmelilere verilen hakların doğru olduğunu söylerken, KPSS puanı ile kadroya geçirilen öğretmenlere  aynı hakkın verilmemesinin bir ayrımcılık olduğunu kaydetti.

Sözleşmeli öğretmenler için yıllardır verdikleri mücadelenin sonuçlandığını ve bunların kadrolu hale geldiğini ifade eden
Çetinkaya, "14 Haziran'da kadroya geçirilen sözleşmeliler ile 1 Haziran'da KPSS puanı ile kadroya geçen öğretmen arkadaşlarımıza aynı haklar verilmemektedir. Kadroya geçirilen sözleşmelilere verilen hakların, KPSS puanı ile kadroya geçirilen öğretmenlere verilmemesi bir ayrımcılıktır" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.