Akaryakıt’ta artış durdurulamıyor!

GÜNDEM 03.03.2022 - 17:38, Güncelleme: 03.03.2022 - 17:38 35628+ kez okundu.
 

Akaryakıt’ta artış durdurulamıyor!

Her geçen gün akaryakıt fiyatlarına yansıyan zamlar vatandaşların yanı sıra nakliyeciler, dolmuşçular ve taksicileri çileden çıkartmaya başladı.
Toplumun her kesimini ilgilendiren elektrik, doğalgaz ve gıda fiyatlarında ki artışların yanına eklenen akaryakıt fiyatları bir türlü durdurulamıyor. Gün aşırı akaryakıtın pompa fiyatlarına zam uygulanırken, son iki günde yapılan ve uygulamaya geçen fiyatlar sürücüleri pes dedirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapılmasını müteakip yeniden yapılan zamlar nakliyeciler, taksiciler, dolmuşçular ve geçimini direksiyon başında kazanan şoför esnafını mağdur etmeye devam ediyor. Perşembe günü pompaya yansıyan motorin fiyatlarına 1 lira 51 kuruş zam gelirken, benzine de 0,88 kuruş zam gelmişti. Cuma günü(bugün) pompaya yansıyacak olan yeni zamlar ile birlikte motorin fiyatlarına 1 lira 33 kuruş, benzin fiyatlarına ise 0.53 kuruş eklenecek. Bu zamların eklenmesi ile Giresun genelinde benzin ve motorin fiyatları 19 liraya yükselmiş olacak. Gazetemize konuşan Bulancaklı taksici esnafları, "Taksimetre açılışı 17 liradan başlıyor. Eskiden kısa mesafe olarak adlandığımız şehiriçi seyahatlerinden 20 lira alıyorduk. Şimdi ise kontak açtığımızda taksimetre 17 liradan başlıyor. Bu fiyatlarla müşteriler bile artık taksiyi tercih etmekte zorlanıyor. İşlerimiz her geçen gün daha da düşüyor. Örnek verecek olursak, Giresun’a Bulancak’tan kalkışımız 85 lirayı buluyordu. Şimdi ise 120 lirayı buluyor. Bu fiyatlara bizler müşteri taşımakta zorlanıyoruz” dediler.
Her geçen gün akaryakıt fiyatlarına yansıyan zamlar vatandaşların yanı sıra nakliyeciler, dolmuşçular ve taksicileri çileden çıkartmaya başladı.

Toplumun her kesimini ilgilendiren elektrik, doğalgaz ve gıda fiyatlarında ki artışların yanına eklenen akaryakıt fiyatları bir türlü durdurulamıyor.

Gün aşırı akaryakıtın pompa fiyatlarına zam uygulanırken, son iki günde yapılan ve uygulamaya geçen fiyatlar sürücüleri pes dedirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapılmasını müteakip yeniden yapılan zamlar nakliyeciler, taksiciler, dolmuşçular ve geçimini direksiyon başında kazanan şoför esnafını mağdur etmeye devam ediyor. Perşembe günü pompaya yansıyan motorin fiyatlarına 1 lira 51 kuruş zam gelirken, benzine de 0,88 kuruş zam gelmişti.

Cuma günü(bugün) pompaya yansıyacak olan yeni zamlar ile birlikte motorin fiyatlarına 1 lira 33 kuruş, benzin fiyatlarına ise 0.53 kuruş eklenecek.

Bu zamların eklenmesi ile Giresun genelinde benzin ve motorin fiyatları 19 liraya yükselmiş olacak.

Gazetemize konuşan Bulancaklı taksici esnafları, "Taksimetre açılışı 17 liradan başlıyor. Eskiden kısa mesafe olarak adlandığımız şehiriçi seyahatlerinden 20 lira alıyorduk. Şimdi ise kontak açtığımızda taksimetre 17 liradan başlıyor. Bu fiyatlarla müşteriler bile artık taksiyi tercih etmekte zorlanıyor. İşlerimiz her geçen gün daha da düşüyor. Örnek verecek olursak, Giresun’a Bulancak’tan kalkışımız 85 lirayı buluyordu. Şimdi ise 120 lirayı buluyor. Bu fiyatlara bizler müşteri taşımakta zorlanıyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.