AK Parti Zonguldak il teşkilatından Karadeniz Ereğli ilçesinde "tokalaşma" programı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.04.2023 - 16:00, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:39 1990+ kez okundu.
 

AK Parti Zonguldak il teşkilatından Karadeniz Ereğli ilçesinde "tokalaşma" programı

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Karadeniz Ereğli'de, "67 Zonguldak 670 kişi ile 67 bin kişi ile tokalaşma" programı düzenlendi.Ereğli sahil bandında bulunan Amfi Tiyatro'da konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ilçede güzel bir aile tablosu verdiklerini, gösterilen ilgiden de memnuniyet duyduklarını söyledi.Milletvekili adayları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililer ile birlikte hareket ettiklerini anlatan Çağlayan, "Burada bir miting yok, çalışma programı var. 67 bin el sıkacağız Karadeniz Ereğli'de. Ereğli'deki insanlarımızın gönlüne girmek, selam vermek, onların dertleri ile dertlenmek var. Doğru adımlarla doğru adamlarla geldik." dedi. AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Muammer Avcı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partinin kuruluşundan bu yana Zonguldak ve Türkiye'de çok büyük başarılara imza attığını, 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde güçlü bir iktidar yürüyüşüne yeniden gideceklerini söyledi.Milletvekili adayları Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Necdet Tıskaoğlu ve Dilek Kaya da konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs akşamı balkon konuşması yapması için gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler.Daha sonra ilçe merkezindeki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilirken oluşturulan gruplar mahalle ve köylerde seçim çalışmalarına katıldı.

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Karadeniz Ereğli'de, "67 Zonguldak 670 kişi ile 67 bin kişi ile tokalaşma" programı düzenlendi.

Ereğli sahil bandında bulunan Amfi Tiyatro'da konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, ilçede güzel bir aile tablosu verdiklerini, gösterilen ilgiden de memnuniyet duyduklarını söyledi.

Milletvekili adayları, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililer ile birlikte hareket ettiklerini anlatan Çağlayan, "Burada bir miting yok, çalışma programı var. 67 bin el sıkacağız Karadeniz Ereğli'de. Ereğli'deki insanlarımızın gönlüne girmek, selam vermek, onların dertleri ile dertlenmek var. Doğru adımlarla doğru adamlarla geldik." dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Muammer Avcı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partinin kuruluşundan bu yana Zonguldak ve Türkiye'de çok büyük başarılara imza attığını, 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde güçlü bir iktidar yürüyüşüne yeniden gideceklerini söyledi.

Milletvekili adayları Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Necdet Tıskaoğlu ve Dilek Kaya da konuşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs akşamı balkon konuşması yapması için gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler.

Daha sonra ilçe merkezindeki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilirken oluşturulan gruplar mahalle ve köylerde seçim çalışmalarına katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.